Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Wirang (New Version) – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
F  G  Em  Am
Dm  G  C
F  G  Em  Am
Dm  G  C

           C
perih ning jeroning dodo
          Am
mergo wis ono wong liyo
         Dm
mbok duweni tresno anyar
               G
lan mbok jalin asmoro..

       C
tenane aku ra ngiro
        Am
mergo lagi ngerti crito
      Dm
yen kowe nandur tresno
      G
wis suwe marang wong liyo..

Reff :
     F       G
 wis cu..kup anggonku
     Em        Am
 yen kowe tak tresno
         Dm
 nanging tego kau campakkan aku
      C               
 mbok sanding wong liyo..

     F       G
 wis cu..kup semene
     Em     Am
 tak lilo lungamu
       Dm            G
 tiwas amung nambahi wirang
     C
 tresnoku..

Int :
F  G  Em  Am
Dm  G  C
F  G  Em  Am
Dm  G  C

           C
perih ning jeroning dodo
          Am
mergo wis ono wong liyo
         Dm
mbok duweni tresno anyar
               G
lan mbok jalin asmoro..

       C
tenane aku ra ngiro
        Am
mergo lagi ngerti crito
      Dm
yen kowe nandur tresno
      G
wis suwe marang wong liyo..

Reff :
     F       G
 wis cu..kup anggonku
     Em        Am
 yen kowe tak tresno
         Dm
 nanging tego kau campakkan aku
      C               
 mbok sanding wong liyo..

     F       G
 wis cu..kup semene
     Em     Am
 tak lilo lungamu
       Dm            G
 tiwas amung nambahi wirang
     C
 tresnoku..

     F       G
 wis cu..kup anggonku
     Em        Am
 yen kowe tak tresno
         Dm
 nanging tego kau campakkan aku
      C               
 mbok sanding wong liyo..

     F       G
 wis cu..kup semene
     Em     Am
 tak lilo lungamu
       Dm            G
 tiwas amung nambahi wirang
     C
 tresnoku..
       F             G
 tiwas amung nambahi wirang
     C
 tresnoku..


By: TeknoBgt.com