Chord Gitar Pejuang LDR – Vivi Voletha

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  Em  F  C
Am  Em  F  G

 C            Em
aku sabar ngenteni
     Am          Em
sliramu nganti bali
      F          C
bakal tak eleng-eleng
      Dm           G
janji sing kok ucapke..

   C         Em
saiki adoh paranmu
       Am              Em
ning kene iseh tak tunggu
     F          C
mugo wae enggal balimu
     Dm        G
lan iso nepati janjimu..

Reff :
      Am         Em
kabeh wes tak niati
       F         C
sak jroning ati iki
     Am        Em
jogo nen roso iki
        F         G
ojo nganti kowe lali..

      Am         Em
mergo aku ning kene
      F          C
tetep iseh ngenteni
       Am        Em
nganti tekan balimu
     F           G
ra bakal pindah ati..

Musik : 
Am  Em  F  C
[4x]

 C            Em
aku sabar ngenteni
     Am          Em
sliramu nganti bali
      F          C
bakal tak eleng-eleng
      Dm           G
janji sing kok ucapke..

   C         Em
saiki adoh paranmu
       Am              Em
ning kene iseh tak tunggu
     F          C
mugo wae enggal balimu
     Dm        G
lan iso nepati janjimu..

Reff :
      Am         Em
kabeh wes tak niati
       F         C
sak jroning ati iki
     Am        Em
jogo nen roso iki
         F         G
jo nganti kowe lali..

      Am         Em
mergo aku ning kene
      F          C
tetep iseh ngenteni
       Am        Em
nganti tekan balimu
     F           G
ra bakal pindah ati..

      Am         Em
kabeh wes tak niati
       F         C
sak jroning ati iki
     Am        Em
jogo nen roso iki
        F         G
ojo nganti kowe lali..

      Am         Em
mergo aku ning kene
      F          C
tetep iseh ngenteni
       Am        Em
nganti tekan balimu
     F           G
ra bakal pindah ati..

Outro : 
Am  Em  F  C
Am  Em  F  G
C




By: TeknoBgt.com