Nella Kharisma – Kependem Tresno

[Intro:]
A  B  E  C#m F#m B  E

E          B    
Cobo rungokno.. 
C#m       B
Nyanyian iki..
   A           E
Nyeritakke tresno..
       F#m   
Seng kependem 
    B
ono ning dodo..

E        B   
Kudu kepiye.. 
 C#m        B
aku mesti piye
    A          E
Yen pancen dalane..
    F#m      B 
Uripku iki kudu 
        E  B
koyo ngene..

E          B    
Cobo rungokno.. 
C#m       B
Nyanyian iki..
   A           E
Nyeritakke tresno..
       F#m   
Seng kependem 
    B
ono ning dodo..

E        B   
Kudu kepiye.. 
 C#m        B
aku mesti piye
    A          E
Yen pancen dalane..
    F#m      B 
Uripku iki kudu 
        E  B
koyo ngene..

    C#m       
Senadyan kowe.. 
         G#m
Wis karo liyane
            A
Nanging tresnoku ro kowe
     B
Ora iso tak lalekke..

[Reff:]
           A
Ora bakal ilang..
      B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
          F#m
Wis tak tutup..
      B          E
Atiku dinggo liyane..
        A
Mergo kowe..
       B              C#m
Sing paling tak tresnani..
                 F#m
Senadyan tresno iki..
       B            E
Mung kependem ning ati..

[Interlude:] 
A  B  C#m G#m F#m B  E
A  B  C#m G#m F#m B  E

E          B    
Cobo rungokno.. 
C#m       B
Nyanyian iki..
   A           E
Nyeritakke tresno..
       F#m   
Seng kependem 
    B
ono ning dodo..

E        B   
Kudu kepiye.. 
 C#m        B
aku mesti piye
    A          E
Yen pancen dalane..
    F#m      B 
Uripku iki kudu 
        E  B
koyo ngene..

    C#m       
Senadyan kowe.. 
         G#m
Wis karo liyane
            A
Nanging tresnoku ro kowe
     B
Ora iso tak lalekke..

[Reff:]
           A
Ora bakal ilang..
      B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
          F#m
Wis tak tutup..
      B          E
Atiku dinggo liyane..
        A
Mergo kowe..
       B              C#m
Sing paling tak tresnani..
                 F#m
Senadyan tresno iki..
       B            E
Mung kependem ning ati..

           A
Ora bakal ilang..
      B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
          F#m
Wis tak tutup..
      B          E
Atiku dinggo liyane..
        A
Mergo kowe..
       B              C#m
Sing paling tak tresnani..
                 F#m
Senadyan tresno iki..
       B            E
Mung kependem ning ati..

[Ending:]
                 F#m B
Senadyan tresno iki...
                    E
Mung kependem ning ati

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..