Chord Gitar & Lirik: Nella Kharisma – Tibo Mburi

[Intro:] 
D  E  G  Gm  D

[Verse I:]
D               E
Aku dewean ning dalan prapatan
    G      Gm          D
Sak wise kowe ngajak bubaran
D             E
Senajan loro nanging kudu tak trimo
  G           A           D  
Mugo wae sing apik nggo kowe..

G          A     
Sak tenane atiku 
  F#m      Bm
durung iso nerimo
  Em           A          D  
Kowe gandeng karo uwong liyo..
G          A       
Kowe ora ngrasakke 
     F#m      Bm
sing tak rasakke
             C    
Sing penting kowe 
               A
bahagia aku gampang..

[Reff:]
       D    Em       F#       Bm
Duh Gusti paringono aku kuat ati
  G        D        
Mugo mugo oleh ganti 
     Em        A
sing luwih gemati
   D     Em       F#        Bm
Elingo mugo kowe ora dadi gelo..
   G           D      
Mergo gelo lan kuciwo 
  Em   A       D
tibone ning mburi

[Interlude:] 
D  E  G  Gm
D  E  G  A

[Verse II:]
D                E
Mlaku nem wulan aku iseh dewean
   G           Gm        D
Krungu kabar kowe arep tunangan
D               E
senadyan loro nanging kudu tak trimo
  G           A           D
Mugo wae sing apik nggo kowe..

G          A       F#m      Bm
Sak tenane atiku durung iso nerimo
  Em           A          D  
Kowe gandeng karo uwong liyo..
G          A            F#m      Bm
Kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
             C                   A
Sing penting kowe bahagia aku gampang..

[Reff:]
       D    Em       F#       Bm
Duh Gusti paringono aku kuat ati
  G        D        
Mugo mugo oleh ganti 
     Em        A
sing luwih gemati
   D     Em       F#        Bm
Elingo mugo kowe ora dadi gelo..
   G           D      
Mergo gelo lan kuciwo 
  Em   A       D
tibone ning mburi

[Verse III:]
Bm         F#m   G      D
Aku ngerti kowe  ora gampang
  Em          A        D
Kadung suwe dewe bebarengan
Bm             F#m  G       D
Nanging Gusti nduwe dalan liyo
  Em        F#m
Kowe kudu lilo..
  Em         A          D  A
Kowe kudu nrimo lan legowo..

[Reff:]
       D    Em       F#       Bm
Duh Gusti paringono aku kuat ati
  G        D        
Mugo mugo oleh ganti 
     Em        A
sing luwih gemati
   D     Em       F#        Bm
Elingo mugo kowe ora dadi gelo..
   G           D      
Mergo gelo lan kuciwo 
  Em   A       D
tibone ning mburi

       D    Em       F#       Bm
Duh Gusti paringono aku kuat ati
  G        D         
Mugo mugo oleh ganti 
     Em        A
sing luwih gemati
   D     Em       F#        Bm
Elingo mugo kowe ora dadi gelo..
   G           D     
Mergo gelo lan kuciwo 
  Em   A       D
tibone ning mburi

[Ending:]
   G           F#m Bm
Mergo gelo lan kuciwo
  Em   A       D  A  D
Tibone ning mburi...

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..