Chord Gitar Balungan Kere – Ndarboy Genk

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]

C  Dm   G  C
Fm  C  Am  Dm  G  C

[verse]

C                Dm
  mbiyen aku tau kelangan
G                   C       G
  nganti saiki iseh kelingan
Am          A          Dm
  kowe seng tak anti anti
                    G
Bebrayan tekaneng pati
                 C    Fm G
Jebule mblenjani janji

[verse]

C                 Dm
  kabeh iki mergo kahanan
G                   C     E
  ben iso nuntuti kebutuhan
Am       A       Dm
  aku kerjo isuk sore
                     G
Nanging kowe sambat wae
                  C
Jare mok balungan kere

[chorus]

Gm                  F
  opo pancen wes nasibku
G        F          Em      E
  kudu pisahan karo sliramu
A                     Dm
  jare mok arep nompo opo anane
           G
Nanging nyatane tresnaku
          C
Mbok sepelekke

Gm                 F
  kudune kowe ngerteni
G            F        Em    E
  kabeh mung titipane gusti
A                   Dm
  senajan atiku wes bubrah
                   G
Kandel nggone ngibadah
                   C
Gusti sing paringi berkah

[verse]

C G    Am        Em
Senajan balungan kere
       F          C
Ora kendo nyambut gawe
        Am        Em
Senajan dalan ra alus
        F      G    C
Seng penting wani terus

[instrumental]

  Am  F  G  C
  Dm  G  C  Am  A
( huu  huu  huu  )
  Dm  G  C
( huu  )

[verse]

C                 Dm
  kabeh iki mergo kahanan
G                   C     E
  ben iso nuntuti kebutuhan
Am       A       Dm
  aku kerjo isuk sore
                     G
Nanging kowe sambat wae
                  C
Jare mok balungan kere

[chorus]

Gm                  F
  opo pancen wes nasibku
G        F          Em      E
  kudu pisahan karo sliramu
A                     Dm
  jare mok arep nompo opo anane
           G
Nanging nyatane tresnaku
          C
Mbok sepelekke

Gm                 F
  kudune kowe ngerteni
G            F        Em    E
  kabeh mung titipane gusti
A                   Dm
  senajan atiku wes bubrah
                   G
Kandel nggone ngibadah
                   C
Gusti sing paringi berkah