Chord Gitar Pisah – GuyonWaton

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
F  G  Em
Dm  G  C

  F         G           Em
kowe.. sing ono ning atiku
  A            Dm
teko tanpo tak kiro
       G         C
ning tengah sing wis dadi siji..

 F         G           Em
abot.. ninggalke tresnoku..
   A            Dm
tanpo ngerti.. opo sebab.. 
    G        C  Fm  C  G
lan kesalahanku..

F        G         Em       Am
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       Dm            G           C
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      F          G
sumilire angin tengah wengi
            Em              A
sing nggawe tentrem ning njero ati..
 Dm                    G  
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            C
pancen ora iso..

         F     G     
nanging awak dewe.. 
  Em        A
kudu iso nompo..
        Bb
nompo kahanan sing 
            G
raiso di peksa..ke..

Reff :
        F     G
netes banyu moto..
    Em            Am
nggawe loro ning njero dodo
 Dm      G
ati iki iseh tresno
        C
kepekso pisah mergo wong tuwo..

  F          G
dudu salahku karo kowe..
  Em          Am
kahanan mekso koyo ngene..
       Dm                     G
mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                 C
sing luwih soko aku..

Musik : 
F  Em  Dm  C
F  Em  Am
Dm  G  C

F        G         Em       Am
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       Dm            G           C
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      F          G
sumilire angin tengah wengi
            Em              A
sing nggawe tentrem ning njero ati
 Dm                    G  
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            C
pancen ora iso..

Reff :
        F     G
netes banyu moto..
    Em            Am
nggawe loro ning njero dodo
 Dm      G
ati iki iseh tresno
        C     Dm    Em   G  Em  F  G
kepekso pisah mergo wong tuwo..

  F          G
dudu salahku karo kowe..
  Em          Am
kahanan mekso koyo ngene..
       Dm                     G
mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                 C  Am
sing luwih soko aku..
          Dm
karo wong liyo..
       G         Am  D
sing luwih soko aku..
          F
karo wong liyo..
         G           C
sing mungkin dudu a..ku..