Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Madiun Ngawi – Yeni Inka

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro)
C  Am  F  G 
Dm  G  
(ho'a ho'e..)

         C                      Am
terminal madiun ngawi.. kenanganku..
      F                 G
ora bakalan aku ngelaleake..
        Dm
mbiyen aku nduwe pacar..
       C
anakke pak.. tukiran..
        G
bakul pecel..
                        C
ono ning pinggir.. prapatan..

         C
terminal madiun ngawi..
           Am
nggen dolanku..
      F                 G
ora bakalan aku ngelaleake..
         Dm
mbiyen jaman semono..
        C
kowe janji.. karo aku
           G
nanging nyatane..
                    C
kowe ngingkari janjimu..

(Intro)
Dm  G  C
(ho'a ho'e..)

(Chorus)
        C
yen aku kangen
                   F
kangen karo.. sliramu..
             G
tak sawang-sawang..
                 C
fotomu ning.. dompetku..

        C
yen aku kangen..
                 F
kangen karo.. sliramu..
          G
tak elus-elus..
                 C
fotomu ning.. dompetku..

      F
opo kowe.. ra kroso..
      C
tak batin sak bendino..
         Dm
ra bakal ilang..
    G            C
fotomu ning.. dompetku..

      F
opo kowe.. ra kroso..
      C
tak batin sak bendino..
         Dm
ra bakal ilang..
      G          C
jenengmu ning.. atiku..

(Intro)
C  Am  F  G
Dm  G  C
(ho'a ho'e..)

         C
terminal madiun ngawi..
           Am
nggen dolanku..
      F                 G
ora bakalan aku ngelaleake..
         Dm
mbiyen jaman semono..
        C
kowe janji.. karo aku
           G
nanging nyatane..
                    C
kowe ngingkari janjimu..

(Intro)
Dm  G  C 
(ho'a ho'e..)

(Chorus)
        C
yen aku kangen
                   F
kangen karo.. sliramu..
             G
tak sawang-sawang..
                 C
fotomu ning.. dompetku..

        C
yen aku kangen..
                 F
kangen karo.. sliramu..
          G
tak elus-elus..
                 C
fotomu ning.. dompetku..

      F
opo kowe.. ra kroso..
      C
tak batin sak bendino..
         Dm
ra bakal ilang..
    G            C
fotomu ning.. dompetku..

      F
opo kowe.. ra kroso..
      C
tak batin sak bendino..
         Dm
ra bakal ilang..
      G          C
jenengmu ning.. atiku..