Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Ngejur ati – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
Am  Dm  G  C
F  Am  F  G  Am

Am       G 
opo ra kelingan
F        Am
nalikane pamitan
Am         G
pamit karo aku
F          Am
pamit karo anakmu..

Int.
Em  Am

Am       G
opo ra kelingan
F             Am
tangismu ning dodoku
Am       G
ibarat dadi gedung
F         Am
ra keno ditewu..

        Em             F
jebul lali.. marang janji..
      G                   Am
nalikane budhal nang luar negeri
        Em              F
jebul cidro.. marang tresno..
             G                  Am
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

[Rap featuring]
Dm
 janjimu palsu, ra keno digugu
Am
 tresnamu cidro, ra keno dijogo
E
 suwe-suwe nggeleput, ajur dadi lembut
Am
 iso dadi bosok, njagakne ndok blorok..

Dm
 ra eling aku, elingo anakmu
Am
 ben dino nangis, nakokne kabarmu
E
 ora nduwe ati, iso nganti lali
Am
 jangan karena harta lupa segalanya..

Reff :
 Dm  
 cukup semene
 G                C
  tresnamu mung semene
        E
 sak uwise..
        F      G         Am
 kowe sugih nduwe sembarange..

 Int. Am..

 Dm  
  jaluk pisahan
 G              C
  kowe njaluk pisahan
        E   
 tego tegone..
         F       G          Am
 kowe ngejur ati dalam penantian..

[Rap featuring 2]
Dm
 janjimu palsu ra keno digugu
Am
 tresnamu cidro ra keno dijogo
E
 suwe-suwe nggeleput, ajur dadi lembut
Am
 iso dadi bosok, njagakne ndok blorok..

Dm
 ra eling aku, elingo anakmu
Am
 ben dino nangis, nakokne kabarmu
F             G
 ora nduwe ati.. iso nganti lali
Am
 jangan karena harta lupa segalanya..

Am       G 
opo ra kelingan
F        Am
nalikane pamitan
Am         G
pamit karo aku
F          Am
pamit karo anakmu..

Am       G
opo ra kelingan
F             Am
tangismu ning dodoku
Am       G
ibarat dadi gedung
F         Am
ra keno ditewu..

        Em             F
jebul lali.. marang janji..
      G                   Am
nalikane budhal nang luar negeri
        Em              F
jebul cidro.. marang tresno..
             G                  Am
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

[Rap featuring]
Dm
 janjimu palsu, ra keno digugu
Am
 tresnamu cidro, ra keno dijogo
E
 suwe-suwe nggeleput, ajur dadi lembut
Am
 iso dadi bosok, njagakne ndok blorok..

Dm
 ra eling aku, elingo anakmu
Am
 ben dino nangis, nakokne kabarmu
E
 ora nduwe ati, iso nganti lali
Am
 jangan karena harta lupa segalanya..

Reff :
 Dm  
 cukup semene
 G                C
  tresnamu mung semene
        E
 sak uwise..
        F      G         Am
 kowe sugih nduwe sembarange..

 Int. Am..

 Dm  
  jaluk pisahan
 G              C
  kowe njaluk pisahan
        E   
 tego tegone..
         F       G          Am
 kowe ngejur ati dalam penantian..

Outro :
Em  Am



By: TeknoBgt.com