Chord Gitar Pamit – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  G  F  G
Em  Am  Dm  G  C

  C                       F
dudu mergo aku wes ra tresno
        C
nanging aku ngeroso
     Dm      G
kowe saiki bedo..

      C            G          Am
ngancani kowe mung mbok sio sio
 G          F
atiku wes kadung loro
    Em          Dm
wes mbok gawe tatu
  G          C  G
jeru ning atiku..

  C                F
saikine aku ra peduli
    C
masio sak tenane
   Dm       G
atiku iki nangis..

      C          G         Am
tak empet mergo aku kudu kuat
   G        F
ngadepi kahanan iki
 Em          Dm
urip tanpo kowe
 G         C  G
aku uwes lilo..

Reff :
     C           G
 mungkin iki wes dalane
  Em        F
 aku kudu lungo
           Dm
 ninggalke kowe
          G
 pamit ro kowe..

  C          G           F   G
 aku ngerti iki abot sanggane
        Em         Am
 ora perlu di tututne
            Dm        G
 timbang tambah loro ati
     C     G
 aku pamit..

Musik :
C  F  Am  G  F
C  F  Am  G  C  G

  C                F
saikine aku ra peduli
    C
masio sak tenane
   Dm       G
atiku iki nangis..

      C          G         Am
tak empet mergo aku kudu kuat
   G        F
ngadepi kahanan iki
 Em          Dm
urip tanpo kowe
 G         C  G
aku uwes lilo..

Reff :
     C           G
 mungkin iki wes dalane
  Em        F
 aku kudu lungo
           Dm
 ninggalke kowe
          G
 pamit ro kowe..

  C          G           F   G
 aku ngerti iki abot sanggane
        Em         Am
 ora perlu di tututne
            Dm        G
 timbang tambah loro ati
     C    
 aku pamit..
            Dm        G
 timbang tambah loro ati
     C    
 aku pamit..



By: TeknoBgt.com