Chord Gitar Dinggo Bukti – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C
F  G  C  F  C
  ho o..

    C           G
Umpomo kowe ngerti
     Am     Em
Roso atiku iki
         F          C    A
Senajan urip sesandingan
         Dm        G
Nanging ati ora krasan..

          C          G
Wes tak cubo tak lakoni
          Am           Em
Wes tak cubo tak ngerteni
         F       C      A
Nanging ati ora iso kuat
          Dm        G
Nyonggo loro mergo omonganmu
               C
Sing nglarani ati..

Reff :
       C         F
 Kowe ora tau ngrumangsani
 G
  Sing tak lakoni
         Em                A
 Yo mung dinggo, dinggo bukti..
             Dm             G
 Aku nrimo kowe opo wae kahanane
               C    C
 Sewu siji masalahe..

                  F
 Kowe ora tau iso ngumumi
 G
  Bakal tak dongakne
       Em                A
 Tekan kapan wae mugo Gusti
               Dm
 Isih sayang kowe
                G
 Gelem ngandani kowe
                    C
 Mugo nyaman karo liyane..

Int.
C  F  G

 C      G           Am
Urip.. iki mung sepisan
 Em            F     C      A
Ojo nganti ngrusak seduluran
            Dm        G
Senajan wis ra sesandingan
 C     G        Am
Ati.. iki tetep  sayang
  Em              F         C
Nanging tresno ra kudu nduweni
         Dm              G
Yen kuwi dalane.. he ee ee..
             C   
Kudu tak lakoni..

Reff :
                  F
 Kowe ora tau ngrumangsani
 G
  Sing tak lakoni
         Em                A
 Yo mung dinggo, dinggo bukti..
             Dm             G
 Aku nrimo kowe opo wae kahanane
               C     
 Sewu siji masalahe..

                  F
 Kowe ora tau iso ngumumi
 G
  Bakal tak dongakne
       Em                A
 Tekan kapan wae mugo Gusti
               Dm
 Isih sayang kowe
                G
 Gelem ngandani kowe
                    C    
 Mugo nyaman karo liyane..

Musik :
F  G  Em  A
Dm  G  C

Reff :
                  F
 Kowe ora tau ngrumangsani
 G
  Sing tak lakoni
         Em                A
 Yo mung dinggo, dinggo bukti..
             Dm             G
 Aku nrimo kowe opo wae kahanane
               C     
 Sewu siji masalahe..

                  F
 Kowe ora tau iso ngumumi
 G
  Bakal tak dongakne
       Em                A
 Tekan kapan wae mugo Gusti
               Dm
 Isih sayang kowe
                G
 Gelem ngandani kowe
                    C
 Mugo nyaman karo liyane..

Outro :
C



By: TeknoBgt.com