Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Mantan Kuwi Sampah – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Reff :
            F
 sing tak jaluk seko kowe
        C
 tulung ngerteni aku
     Dm           G
 ojo mbok padakke aku
      C
 karo mantanmu..

         F
 mergo kuwi masa lalu
          C
 sing kudune wis mbok lalekke
         Dm
 bedo crito
          G           C
 yen kowe iseh sayang dek'e..

Intro :
F  C  Dm  G  C
F  C  Dm  G  C

          C       F
uwis to cukup yang.. 
             C
mbanding-mbandingke
Am              G
 aku karo mantanmu kae
F      G
 trimo meneng ngempet 
C          Am
loro ning ati
Dm       D         G
 kowe ra tau ngerteni..

      C              F        C   
pisan pindo dinengke kok kebablasan
      Am                   G
ora peka opo pancen kebangeten..
F    G           C          Am
 yen iseh sayang karo mantanmu
Dm         G           C  G  C
ngopo kowe nompo tresnoku..

Reff :
            F
 sing tak jaluk seko kowe
        C
 tulung ngerteni aku
     Dm           G
 ojo mbok padakke aku
      C
 karo mantanmu..

         F
 mergo kuwi masa lalu
          C
 sing kudune wis mbok lalekke
         Dm          G
 bedo crito yen kowe iseh
         C
 sayang dek'e..

C         F          C
 cantol loro werno biru
                  Am
amung tok woco WA ku
                 G
ra tau mbales chatingku
F       G        C
 kurang opo aku iki
          Am           Dm
senajan kerep mbok larani
    D          G
aku iseh njogo ati..

                C
sing jenenge mantan
                    F
kudune guak ning sampah
               C
timbang gawe hubungan awake dewe bubrah
               Am
mergo mantan kuwi ibarat jangan basi
            G
rosone wis anyep arepo meh dipanasi
            F                    G
saktenane kowe nganggep aku iki opo
             C                   Am
wis dadi bojomu iseh koyo wong liyo
                 Dm
pendak dino mung tok
                     G
bandingke karo mantanmu
              C        G       C
yen kowe dadi aku piye perasaanmu..

Reff :
            F
 sing tak jaluk seko kowe
        C
 tulung ngerteni aku
     Dm           G
 ojo mbok padakke aku
      C
 karo mantanmu..

         F
 mergo kuwi masa lalu
          C
 sing kudune wis mbok lalekke
         Dm          G
 bedo crito yen kowe iseh
         C
 sayang dek'e..

            F
 sing tak jaluk seko kowe
        C
 tulung ngerteni aku
     Dm           G
 ojo mbok padakke aku
      C
 karo mantanmu..

         F
 mergo kuwi masa lalu
          C
 sing kudune wis mbok lalekke
         Dm          G
 bedo crito yen kowe iseh
         C
 sayang dek'e..




By: TeknoBgt.com