Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Sing Tak Sayang – Baref KDI

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
C  F  G  C  F  G

C                    F
dek.. sing tak tresnani
    G                   C
senadyan.. kowe ora ngerti
C                  F
dek.. sing tak sayangi
      G                     C
jenengmu ning dongaku saben wengi

       Am
tak simpen njero ati
      Em
tak suwun marang gusti
     F             G 
mugi mugi.. diijabahi..

(Intro) 
C  F  G  C

C                   F
dek.. sing tak pingini
     G                C
sliramu.. sabar ngenteni
C                 F
dek.. umpomo ra dadi
    G                     C
aku lilo.. ikhlas ngarep mburi

       Am
tak simpen njero ati
      Em
tak suwun marang gusti
     F             G 
mugi mugi.. diijabahi.. ho..ooo..

(Chorus)
C
dek sing tak sayang
    Am
aku isih berjuang
      Dm
mantesne awak iki
        G
terus kowe tak jak rabi

          C
dek rungokno lagu iki
         Am
wis kowe cocok ning ati
           Dm
sing tak yakin jodoh kui
    G             C
ora lali.. dalane bali..

(Int.) 
Am  Em  F  C  G
Am  Em  F  C  G
Am  Em  F  G

C                    F
dek.. sing tak tresnani
    G                   C
senadyan.. kowe ora ngerti
C                  F
dek.. sing tak sayangi
      G                     C
jenengmu ning dongaku saben wengi

       Am
tak simpen njero ati
      Em
tak suwun marang gusti
     F             G 
mugi mugi.. diijabahi.. ho..ooo..

(Chorus)
C
dek sing tak sayang
    Am
aku isih berjuang
      Dm
mantesne awak iki
        G
terus kowe tak jak rabi

          C
dek rungokno lagu iki
         Am
wis kowe cocok ning ati
           Dm
sing tak yakin jodoh kui
    G             C
ora lali.. dalane bali..

C
dek sing tak sayang
    Am
aku isih berjuang
      Dm
mantesne awak iki
        G
terus kowe tak jak rabi

          C
dek rungokno lagu iki
         Am
wis kowe cocok ning ati
           Dm
sing tak yakin jodoh kui
    G             C
ora lali.. dalane bali..
F  G      C
  dalane bali..


By: TeknoBgt.com