Nada Kentjana – Tjing Naon Ngarana



[Intro] 
D  G  D

                     G
Budak leutik bisa ngapung..
                    D
babaku ngapungna peuting..
                   A
ngalayang ka kalayangan..
                 Bm
maling anu amis amis..
                  G
sarupaning bungbuahan..
A                  D
 naon bae nu ka pangih

[reff]
                    G
Ari beurang ngagarantung..
                   D  
pinuh dina dahan kai.. 
              A
disada kokoreakan
                      Bm
cing hempek kumaneh pikir..
                 G
nukitu naon ngarana
A                       D
 Lolong lamun teu ka pangih

[Interlude] 
G  D  A  Bm  G  A  D

[reff]
                    G
Ari beurang ngagarantung..
                   D  
pinuh dina dahan kai.. 
              A
disada kokoreakan
                      Bm
cing hempek kumaneh pikir..
                 G
nukitu naon ngarana
A                       D   G  D
 Lolong lamun teu ka pangih