Chord Gitar & Lirik: Nella Kharisma – Kimcil Kepolen

Intro: 
Em  Bm  C  G  B

Em             Bm             C
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               G       B         Em
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Em         Bm                 C
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  G    B            Em
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

                                     Bm
aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
                               C
ono opo kok koe bedo karo aku iki
                               G
opo aku salah nek aku tresno koe
                     Bm           
po pendak dino atimu enenge gelisah

Em                                 Bm
mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
                                   C
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
                                   G
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
                       Bm          
menang rupo kalah rupo aku ora popo

Chorus:
Em            Bm             C
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               G      B          Em
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Em         Bm                  C
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  G    B             Em
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

                                  Bm
pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
                                         C
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
                                  G
koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
                     B
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Em                              Bm
jaremu nek ra FU koe ora i love you
                               C
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
                                 G
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
                     B             Em
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

Chorus:
Em            Bm             C
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               G      B          Em
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Em         Bm                  C
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  G    B             Em
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

                                Bm
yo nek koe ra iso trimo opo enenge
                                  C
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
                              G
pancen koe konco neng atimu wuto
                     B
menang rupo moto bondo kui pancen koe

Em                             Bm
aku wes ra betah ngrasake sifatmu
                                     C
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
                                G
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
                        B
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

Chorus:
Em            Bm             C
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               G      B          Em
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Em         Bm                  C
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  G    B             Em
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Em            Bm             C
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               G      B          Em
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Em         Bm                  C
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  G    B             Em
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com
.
..