Didi Kempot – Banyu Langit

Intro: 
Bb D# Bb D#
Dm Cm F  Bb

Bb
 Sworo angin
  Dm
Angin sing ngreridu ati
D#
 Ngelingake...
   F
Sliramu sing tak tresnani
Bb
 Pingin nangis
  Dm
Ngetokke eluh neng pipi
D#
 Suwe ra weruh
   F
Senajan mung ono ngimpi...

     Gm               Dm
Ngalemo ngalem ning dadaku..
       D#                  F
Tambanono roso kangen ning atiku
     Gm              Dm
Ngalemo ngalemo ning aku..
        D#              F
Ben ra adem kesiram udaning dalu..

Bb
 Banyu langit
      Dm
Sing ono nduwur kayangan
D#
 Watu gede
   F
Kalingan mendunge udan
Bb
 Telesono...
   Dm
Atine wong sing kasmaran
D#
 Setio janji
  F
Seprene tansah kelingan

   Gm                 Dm
Ademe.. gunung merapi purbO
         D#
Melu krungu suaramu
    F
Ngomongke opo
   Gm                 Dm
Ademe.. gunung merapi purbO
           D#          F
Sing neng langgran wonosari
     Bb
Yogjokarto...

Music:
Bb  Dm  D#  F
Gm  Dm  D#  Cm F

Chorus:
     Gm      
Janjine...
           Dm
Lungane ra nganti suwe suwe
      D#
Pamit esuk lungane
     F
Ra nganti sore..
     Gm
Janjine...
           Dm
Lungo ra nganti semene suwene
       D#           F
Nganti kapan tak enteni
Bb
 Sak tekane..

Bb
 Udan grimis
  Dm
Telesono klambi iki
D#
 Jroning dodo
    F
Ben ra garing ngekep janji
Bb
 Ora lamis
  Dm
gedene nggonku nresnani
D#
 Nganti kapan
 F
Aku ora biso lali..

   Gm               Dm
Ademe gunung merapi purbO
         D#
Melu krungu suaramu
    F
Ngomongke opo
   Gm               Dm
Ademe gunung merapi purbO
          D#
Sing neng langgran
            F
Wonosari Yogjokarto...

Chorus:
     Gm      
Janjine...
           Dm
Lungane ra nganti suwe suwe
      D#
Pamit esuk lungane
     F
Ra nganti sore..
     Gm
Janjine...
           Dm
Lungo ra nganti semene suwene
       D#           F
Nganti kapan tak enteni
Bb
 Sak tekane..

Outro: 
Bb  Dm  D#  F  Bb

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com
.
..