Chord Gitar & Lirik: Nella Kharisma – Tangise Sarangan

[Intro:] 
D# F A# Gm  Cm  F  A#
D# F  Dm  Gm  Cm  F  A#

A#               Gm
Sarangan  kang dadi saksi
  D#               F
Nalikane jaman semono
A#                 Gm
Neng kono  sliramu medhot janji
        D#                   F
Ono pinggir telogo aku biso opo
  D#                  F
Kejobo ngronto ning dodo
A#       Gm       D#  F
ho. ho.. ho..  oho..

A#           Gm
Telogomu  ibarate eluhku
  D#                F
Howo adem ibarat atiku
  A#                  
Asri panggonmu ra biso 
     Gm
Nggambarke atiku
     D#                    F
Sing tak roso perih ning dodo
  D#                     F
Kudu lilo aku mok tinggalno

[Reff:]
  Gm           Dm
Lilo  aku ra lilo
          D#      
Nanging piye maneh 
    F       A#
wis dalan Kuoso
    Gm           
Sarangan dadi saksi 
  Dm
tumetes eluhku
         D#         
neng pinggir telogo 
    F        A#
tak culne sliramu

  Gm             Dm
Piye  aku kudu piye
    D#        
yen wis ngene 
     F      A#
sing dadi dalane
  Gm            Dm
mugo uripmu bahagio mulyo
     D#       
karo wong ayu 
  F           A#
sing dadi pilihanmu

[Intro:] 
Gm  D# F

A#               Gm
Sarangan  kang dadi saksi
  D#               F
Nalikane jaman semono
A#                 Gm
Neng kono  sliramu medhot janji
        D#                   F
Ono pinggir telogo aku biso opo
  D#                  F
Kejobo ngronto ning dodo
A#       Gm       D#  F
ho. ho.. ho..  oho..

A#           Gm
Telogomu  ibarate eluhku
  D#                F
Howo adem ibarat atiku
  A#                  
Asri panggonmu ra biso 
     Gm
Nggambarke atiku
     D#                    F
Sing tak roso perih ning dodo
  D#                     F
Kudu lilo aku mok tinggalno

[Reff:]
  Gm           Dm
Lilo  aku ra lilo
          D#      
Nanging piye maneh 
    F       A#
wis dalan Kuoso
    Gm           
Sarangan dadi saksi 
  Dm
tumetes eluhku
         D#         
neng pinggir telogo 
    F        A#
tak culne sliramu

  Gm             Dm
Piye  aku kudu piye
    D#        
yen wis ngene 
     F      A#
sing dadi dalane
  Gm            Dm
mugo uripmu bahagio mulyo
     D#       
karo wong ayu 
  F           Gm    D#
sing dadi pilihanmu

[Interlude:]
C  Gm  Am  F  Dm  Am

[Reff:Overtune]
  Am           Em
Lilo  aku ra lilo
          F       
Nanging piye maneh 
    G       C
wis dalan Kuoso
    Am              
Sarangan dadi saksi 
  Em
tumetes eluhku
         F          
neng pinggir telogo 
    G        C
tak culne sliramu

  Am             Em
Piye  aku kudu piye
    F         
yen wis ngene 
     G      C
sing dadi dalane
  Am            Em
mugo uripmu bahagio mulyo
     F        
karo wong ayu 
  G           Am
sing dadi pilihanmu
     F        
karo wong ayu 
  G           C
sing dadi pilihanmu
     F        
karo wong ayu 
  G           Am
sing dadi pilihanmu..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..