Chord Gitar & Lirik: Ndarboy Genk – Aku Seng Duwe Ati

[Reff:]
         C      G
Aku seng nduwe ati
        Am        Em
kowe ra sah ngrusohi
         F       C
Aku seng nduwe roso
        Dm      G
kowe ra sah suloyo
        C         G
Aku sih tetep tresno
          Am        Em
senajan dunyo ra trimo
     F      C
urusono uripmu..
          Dm      
timbang suwe-suwe 
   G        C
lambemu tak tuku..

[Intro:] 
C  G  Am  C
F  G  C  G

[Verse:]
     C            G
Yen awan tansah kelingan
      Am        C
yen wengi raiso mapan
  F             G       C
koyo ngene wong sing kasmaran

       C          G
snajan akeh konco-konco
       Am          C
sing durung biso nerimo
  F           G     C
kabeh ora tak rungokno..

     Am      Em
Jero atine manungso
  F         C
kuwi bedo-bedo
 Am         Em
ora iso mbok antem podo
  F              C
koyo sing mbok karepno
  Dm                G
kowe ra nglakoni ra usah mutusi

[Reff:]
         C      G
Aku seng nduwe ati
        Am        Em
kowe ra sah ngrusohi
         F       C
Aku seng nduwe roso
        Dm      G
kowe ra sah suloyo
        C         G
Aku sih tetep tresno
          Am        Em
senajan dunyo ra trimo
     F      C
urusono uripmu..
          Dm      
timbang suwe-suwe 
   G        C
lambemu tak tuku..

[Interlude:]
C  G  Am  C
F  G  C  G

[Verse:]
      C             G
Walau badai kan menghadang
      Am          C
tekan kapan tetep sayang
   F            G      C
sampai maut kan memisahkan

       C            G
Snajan akeh sing do nggodo
       Am           C
tresno ra bakal tak culno
  F            G     C
susah seneng tekan tuwo..

     Am      Em
Jero atine manungso
  F         C
kuwi bedo-bedo
 Am         Em
ora iso mbok antem podo
  F              C
koyo sing mbok karepno
  Dm                G
kowe ra nglakoni ra usah mutusi

[Reff:]
         C      G
Aku seng nduwe ati
        Am        Em
kowe ra sah ngrusohi
         F       C
Aku seng nduwe roso
        Dm      G
kowe ra sah suloyo
        C         G
Aku sih tetep tresno
          Am        Em
senajan dunyo ra trimo
     F      C
urusono uripmu..
          Dm      
timbang suwe-suwe..

[Ending:]
         C      G
Aku seng nduwe ati
        Am        Em
kowe ra sah ngrusohi
         F       C
Aku seng nduwe roso
        Dm      G
kowe ra sah suloyo
        C         G
Aku sih tetep tresno
          Am        Em
senajan dunyo ra trimo
     F      C
urusono uripmu..
          Dm      E
timbang suwe-suwe..
  F          G        C    G  C
suwe-suwe lambemu tak tuku..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..