Chord Gitar & Lirik: Tukang Parkir – Chord by Agung Pradanta Feat Ayu Paramita

[Intro:] 
D  A  Bm  F#m
G  D  Em  A

[Male:]
 D          A   Bm  F#m
Dek.. sepurane aku..
             G
Sing durung iso 
     A            D    A    
Dadi opo sing tok karepno..

D         A     Bm  F#m
Aku mung iso kerjo..
        G  
Opo enenge.. 
             A         D  A
Sing penting halal hasile..

[Female:]
D           A    Bm  F#m
Mas.. aku iso nompo..
           G
Yen wis dalane.. 
      A         D     A
Urip iki kudu koyo ngene..
D          A   Bm  F#m
Ben dilakoni wae..
      G           A
Aku yakin bakal kepenak 
   D
Mburine..

     G
Kowe ojo sumelang
         D
Tresnaku ra bakal ilang
       Em
Ibarat kowe kuncine
    A
Aku dadi montore..

[Chorus:]
       D         A
Kadang aku sok mikir
    Bm             F#m
Aku mung tukang parkir
    G         D
Opo kowe iso nompo
      Em          A
Ra bakal nggawe loro..

     D         A
Kowe ra sah kuatir
      Bm         F#m
Kabeh uwis tak pikir
         G           D
Senadyan kowe tukang parkir
        Em        A
Nanging atiku ora bakal 
      D   A
sumingkir..

[Intro:]
D  A  Bm  F#m
G  A  D  A

[Male:]
 D          A   Bm  F#m
Dek.. sepurane aku..
             G
Sing durung iso 
     A            D    A    
Dadi opo sing tok karepno..

D         A     Bm  F#m
Aku mung iso kerjo..
        G  
Opo enenge.. 
             A         D  A
Sing penting halal hasile..

[Female:]
     G
Kowe ojo sumelang
         D
Tresnaku ra bakal ilang
       Em
Ibarat kowe kuncine
    A
Aku dadi montore..

[Chorus:]
       D         A
Kadang aku sok mikir
    Bm             F#m
Aku mung tukang parkir
    G         D
Opo kowe iso nompo
      Em          A
Ra bakal nggawe loro..
     D         A
Kowe ra sah kuatir
      Bm         F#m
Kabeh uwis tak pikir
         G           D
Senadyan kowe tukang parkir
        Em        A
Nanging atiku ora bakal 
      D   A
sumingkir..

       D         A
Kadang aku sok mikir
    Bm             F#m
Aku mung tukang parkir
    G         D
Opo kowe iso nompo
      Em          A
Ra bakal nggawe loro..
     D         A
Kowe ra sah kuatir
      Bm         F#m
Kabeh uwis tak pikir
         G           D
Senadyan kowe tukang parkir
        Em        A
Nanging atiku ora bakal 
      D   
sumingkir..

[Ending:]
        G         A
Nanging atiku ora bakal 
      D   
sumingkir..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..