Chord Gitar & Lirik: Via Vallen – Ilang Roso

[Intro:] 
F  G  Em  Am  
Dm  G  C

[Verse I:]
C                   Dm
 Biyen tresnaku setengah mati
G                     C
 Tak patri neng atiku iki
Am       A               Dm
 Cahyamu seng paling tak tresnani
               G
Ninggalke loro neng ati
               C
Kowe mblenjani janji..

C                     Dm
 Biyen bener tak jogo atiku
G                     C
 Biyen bener tak jogo tresnaku
Am      A           Dm
 Aku percoyo marang sliramu
             G
Nepati janji setiamu
           C
Ora ninggalke aku..

     F        G
Ra butuh welasmu..
     Em        Am
Ra butuh tangismu..
     Dm          G          C
Aku iso nggawe kowe luwih loro..

[Reff:]
   F        G      Em        A
Rontok ati iki.. nibani batinku
 Dm            G          C
Ilang roso ninggalke tatu neng atiku
  F       G      Em          A
Loro ati iki.. kelingan janjimu
       Dm                 G
Rosoku wes lali.. rosoku wes mati

[Interlude:] 
Am  Em  F  G  C
F  G  E  Am  
Dm  G  C

[Bridge:]
     F        G
Ra butuh welasmu..
     E         Am
Ra butuh tangismu..
     Dm          G          C
Aku iso nggawe kowe luwih loro..

[Reff:]
   F        G      Em        A
Rontok ati iki.. nibani batinku
 Dm            G          C
Ilang roso ninggalke tatu neng atiku
  F       G      Em          A
Loro ati iki.. kelingan janjimu
       Dm                G
Rosoku wes lali.. rosoku wes mati

[Bridge:]
    F         G               
Kangmas.. nalikane aku iseh
         C
Ono neng atimu..
Am     A             Dm
 Ora biso bali mring sliramu
G              C   
 Lilakno aku lungo..
     F           G   
Kang mas.. sepurane aku yen wes
         C
Nglarani atimu..
Am     A             Dm
 Ora biso bali mring sliramu
G               C
 Ikhlasno aku lungo..

     F        G
Ra butuh welasmu..
     Em        Am
Ra butuh tangismu..
     Dm          G          C
Aku iso nggawe kowe luwih loro..

[Reff:]
   F        G      Em        A
Rontok ati iki.. nibani batinku
 Dm            G          C
Ilang roso ninggalke tatu neng atiku
  F       G      Em          A
Loro ati iki.. kelingan janjimu
     Dm          G          C
Aku iso nggawe kowe luwih loro..

[Ending:]
     Dm          G          C
Aku iso nggawe kowe luwih loro..
     Dm          G          C
Aku iso nggawe kowe luwih loro..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..