Chord Gitar & Lirik: Anggun Pramudita – Ngangen (Akustik Feat MJB)

[Intro:] 
A

[Verse I:]
D                 E
Nong sepine angin wengi
       F#m            C#m
Isun ngrasakno kangen iki..
  D                 A
Kangen hang keliwat jeru..
          Bm
Nong awak riko..
          E   
Nong awak riko..

D                 E
Nong sepine angin dalu
    C#m            F#m
Nggarai sun sing biso turu
  D             A
Suwi sing tau ketemu
  Bm      E     A
Suwi sing tau ketemu..

      F#m        C#m
Masio moto iki merem
        D
Sing biso ndeleng 
          A
Tapi ngrasakaken
      F#m              C#m
Welas isun tulung rungokaken
     D             E
Jeritan suworo ati nisun..

[Reff:]
            A              E
Isun biso ngangen mergo welas
          F#m             C#m
Isun biso ngangen mergo sayang
   D              A
Gusti sampekno salam iki
 Bm             E
Isun mageh ngenteni..

             A        E
Jaluk tulung ojo dibaleni
          F#m         C#m
Roso loro hang koyo gedigi
   D                    A
Cukup isun baen hang ngrasakaken
  Bm         E
Cukup isun baen...
             D
Hang ngrasakaken..

[Intro:]
D  E  C#m F#m
D  E  A

[Verse II:]
      F#m        C#m
Masio moto iki merem
        D
Sing biso ndeleng 
          A
Tapi ngrasakaken
      F#m              C#m
Welas isun tulung rungokaken
     D             E
Jeritan suworo ati nisun..

[Reff I:]
            A              E
Isun biso ngangen mergo welas
          F#m             C#m
Isun biso ngangen mergo sayang
   D              A
Gusti sampekno salam iki
 Bm             E
Isun mageh ngenteni..

             A        E
Jaluk tulung ojo dibaleni
          F#m         C#m
Roso loro hang koyo gedigi
   D                    A
Cukup isun baen hang ngrasakaken
  Bm         E
Cukup isun baen...

[Reff II:]
            A              E
Isun biso ngangen mergo welas
          F#m             C#m
Isun biso ngangen mergo sayang
   D              A
Gusti sampekno salam iki
 Bm             E
Isun mageh ngenteni..

             A        E
Jaluk tulung ojo dibaleni
          F#m         C#m
Roso loro hang koyo gedigi
   D                    A
Cukup isun baen hang ngrasakaken
  Bm         E
Cukup isun baen..
             A
Hang ngrasakaken..

[Verse End:]
D                 E
Nong sepine angin dalu
    C#m            F#m
Nggarai sun sing biso turu
  D             A
Suwi sing tau ketemu
  Bm      E     A
Suwi sing tau ketemu..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..