Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Tangise Sarangan – Nella Kharisma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[Intro :]
F  G  C  Am  Dm  G  C
F  G  Em  Am  Dm  G  C

C                      Am
Sarangan.. kang dadi saksi
F                   G
nalikane jaman semono..
C                             Am
neng kono.. sliramu medhot janji
F                              G
ono pinggir telogo aku biso opo..
F                     G
kejobo ngronto ning dodo
C           Am    F   G
hoo ho.. ho.. ooho..
C                     Am
Telogomu.. ibarate eluhku
F                   G
howo adem ibarat atiku
C                                    Am
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
F                          G
sing tak roso perih ning dodo
F                         G
kudu lilo aku mok tinggalno..

[Chorus :]
Am             Em
Lilo.. aku ra lilo
F                    G          C
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
Am                         Em
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
F                        G        C
neng pinggir telogo tak culne sliramu
Am                Em
Piye.. aku kudu piye
F                    G      C
yen wis ngene sing dadi dalane
Am                   Em
mugo uripmu bahagio mulyo
F              G                C
karo wong ayu sing dadi pilihanmu

[Int. :] 
Am  F G

C                      Am
Sarangan.. kang dadi saksi
F                   G
nalikane jaman semono..
C                            Am
neng kono.. sliramu medhot janji
F                             G
ono pinggir telogo aku biso opo..
F                     G
kejobo ngronto ning dodo
C           Am    F   G
hoo ho.. ho.. ooho..
C                     Am
Telogomu.. ibarate eluhku
F                   G
howo adem ibarat atiku
C                                  Am
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
F                          G
sing tak roso perih ning dodo
F                         G
kudu lilo aku mok tinggalno..

[Chorus :]
Am              Em
Lilo.. aku ra lilo
F                     G        C
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
Am                        Em
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
F                        G        C
neng pinggir telogo tak culne sliramu
Am               Em
Piye.. aku kudu piye
F                    G       C
yen wis ngene sing dadi dalane
Am                   Em
mugo uripmu bahagio mulyo
F              G              C
karo wong ayu sing dadi pilihanmu
D     Am    Bm  G  Em  Bm
ho.. ooo..  hoo.. ho..

[Chorus :]
Am            Em
Lilo.. aku ra lilo
F                     G        C
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
Am                         Em
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
F                        G        C
neng pinggir telogo tak culne sliramu
Am              Em
Piye.. aku kudu piye
F                   G      C
yen wis ngene sing dadi dalane
Am                   Em
mugo uripmu bahagio mulyo
F              G              C
karo wong ayu sing dadi pilihanmu
G               A            Am
karo wong ayu sing dadi pilihanmu


By: TeknoBgt.com