Chord Gitar & Lirik: Om Wawes – Kebacut Tresno

[Intro:] 
G  C  G  C

[Verse I:]
G             C             Em
 Naliko aku nemu roso tresno..
       Am                  D
Marang sliramu nglakoni crito..
     G
Urep tansah nyawiji..
          Bm
Marang sliramu sing ono ning ati
         Am
Nanging atimu wes ono..
        D
Sing nduweni..

[Reff:]
Em                 
 Aku kebacut tresno 
Bm
Marang sliramu
    C           
Nalikane sliramu 
         G  D
ono neng a..ku
Em               Bm
 Aku keloro loro kudu lungo
   C              
Raiso mendem roso 
Am          D
terus nelongso
            G
aku trimo lungo..

Em                  Bm
 wes tak lilak-lilakke kowe
C                     G    D
 wes tak ikhlas-ikhlaske kowe
Em                  Bm
 wes tak lalek-lalekke kowe
        C           Am      D
yen wes dalane kudu kuat atine
             G
kudu kuat atine..

[Interlude:] 
Em  Bm  C  D  G

[Verse II:]
G             
 Trenyuh atiku 
    C
yen eleng janjine
     Am                    D
keronto-ronto nelongso urepku
    G
aku wes nyobo ikhlas
           Bm
Nanging crito iki muk gawe kandas
        Am
Ra nyongko akhire..
             D
Kowe luweh milih.. kae..

[Reff:]
Em                  
 aku kebacut tresno 
Bm
Marang sliramu..
    C            
Nalikane sliramu 
         G  D
ono neng a..ku
Em               Bm
 Aku keloro loro kudu lungo
   C             
Raiso mendem roso 
Am          D
terus nelongso..
            G
aku trimo lungo..

Em                  Bm
 wes tak lilak-lilakke kowe
C                     G    D
 wes tak ikhlas-ikhlaske kowe
Em                  Bm
 wes tak lalek-lalekke kowe
        C           Am      D
yen wes dalane kudu kuat atine
             Em
kudu kuat atine..

[Ending:]
Em                  Bm
 wes tak lilak-lilakke kowe
C                     G    D
 wes tak ikhlas-ikhlaske kowe
Em                  Bm
 wes tak lalek-lalekke kowe
        C           Am      D
yen wes dalane kudu kuat atine
             G
kudu kuat atine..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..