Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Suwun – Safira Inema

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Reff :
   F      G         Em
 jujur.. aku iseh kangen kowe..
   A          Dm
 piye kabarmu saiki..
     G           C
 opo wis oleh ganti..

   F           G          Em
 suwun.. aku tau mbok sayangi..
   A           Dm
 tau mbok cintai..
        G         C
 dengan sepenuh hati..

Intro : 
F  G  Em  A
Dm  G  C
F  G  Em  A
Dm  G  C

C       G
ademe howo iki..
Am     Em
marai aku..
F          C
kelingan karo kowe
          Dm          G
biyen sik gandeng awakmu..

 C        G
opo kowe iseh eling..
  Am      Em
karo aku iki..
  F            C
biyen sing tau ngancani
    Dm          G
ra itung awan wengi..

          F         C
saiki wis ra koyo biyen..
  F        C
kowe karo aku..
    Dm
amergo ora ono restu..
  G
teko wong tuamu..

Reff :
   F      G         Em
 jujur.. aku iseh kangen kowe..
   A          Dm
 piye kabarmu saiki..
     G           C
 opo wis oleh ganti..

   F           G          Em
 suwun.. aku tau mbok sayangi..
   A           Dm
 tau mbok cintai..
        G         C
 dengan sepenuh hati..

Musik : 
Am
F  G  Em  A
Dm  G  C
F  G  Em  A
Dm  G  C

C       G
ademe howo iki..
Am     Em
marai aku..
F          C
kelingan karo kowe
          Dm          G
biyen sik gandeng awakmu..

 C        G
opo kowe iseh eling..
  Am      Em
karo aku iki..
  F            C
biyen sing tau ngancani
    Dm          G
ra itung awan wengi..

          F         C
saiki wis ra koyo biyen..
  F        C
kowe karo aku..
    Dm
amergo ora ono restu..
  G
teko wong tuamu..

Reff :
   F      G         Em
 jujur.. aku iseh kangen kowe..
   A          Dm
 piye kabarmu saiki..
     G           C
 opo wis oleh ganti..

   F           G          Em
 suwun.. aku tau mbok sayangi..
   A           Dm
 tau mbok cintai..
        G         C
 dengan sepenuh hati..