Chord Gitar & Lirik: Agung Pradanta – Bantul Akeh Kenangan

[Intro:] 
D# F  Gm  
D# F  Gm

[Verse I:]
Gm          Dm
Crito.. cerito ing wayah wengi..
    D#         F           A#
Marai.. nambah kangen ing ati..
Cm                    
Arep sambat karo sopo? 
Gm
Aku ora iso..
       D#               F    
kangen ing ati nggawe bingung 
      Gm
Roso iki..

Gm            Dm
Angin.. sampaikan salamku ini
       D#             F   
Marang cah ayu sing paling 
        A#
Tak tresnani..
      Cm
Banyu mili tulung gawakno
    Gm
Tresnaku ning segoro..
    D#   F         Gm
Nalikane aku nitip tresna..

F                     A#
Parangtritis tau dadi saksi manis..
       D                    Gm
Ning mangunan tau ninggal kenangan..
Gm  F#m F                 
        sumilir guo cemoro 
  A#
Jaman semono..
     Cm      
Ngelingake.. 
      D
nalikane ngucap tresno..

[Reff:]
      Gm      
Aku bakal bali.. 
            Cm
Ning bantul raiso lali
        F             
Kebacut akeh kenangan 
     A#       D
ora iso ilang..
       Gm
Sewu watu ning mangunan
         Cm
Ceritane raiso ilang
        F      
Rabakal mundur 
        D        Gm
cintaku tak akan luntur..

[Interlude:] 
Gm  Cm  F  A# 
Cm  Gm  D# F  Gm

[Verse II:]
F                     A#
Parangtritis tau dadi saksi manis..
       D                    Gm
Ning mangunan tau ninggal kenangan..
F                    A#
Sumilir guo cemoro jaman semono..
     Cm     
Ngelingake.. 
      D
nalikane ngucap tresno..

[Reff:]
      Gm      
Aku bakal bali.. 
            Cm
Ning bantul raiso lali
        F             
Kebacut akeh kenangan 
     A#       D
ora iso ilang..
       Gm
Sewu watu ning mangunan
         Cm
Ceritane raiso ilang
        F      
Rabakal mundur 
        D        Gm
cintaku tak akan luntur..

[Reff End:]
      Gm      
Aku bakal bali.. 
            Cm
Ning bantul raiso lali
        F             
Kebacut akeh kenangan 
     A#       D
ora iso ilang..
       Gm
Sewu watu ning mangunan
         Cm
Ceritane raiso ilang
        F      
Rabakal mundur 
        D        Gm
Cintaku tak akan luntur..

Artis   : Agung Pradanta
Album   : Bantul Akeh Kenangan
Dirilis : 2019
Label   : Titik Aman Management

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..