Ilux ID – Separuh Atiku

[Intro:] 
G  C  D  G

[Verse I:]
G                      Bm
 Wes tak tutup lawang atiku
           Em
Di nggo liane..
                        D
Wes tak kekne di nggo kowe..

C                     G
 Nanging kowe ora ngerti
                  Am
Tulus tresno ati iki
                   D
Tegone kowe mblenjani..

  C       D        Bm       Em
Nangis.. ati iki nangis kelingan
  Am        D            G
Kowe.. seng paling tak sayang..

[Reff:]
  C        D
Separuh atiku..
           Bm           Em
Wes tak kekne di nggo kowe
  Am       D          G
Separuh atimu nggo liane..
  C        D
Separuh atiku..
          Bm         Em
Wes tak tulisi jenengmu..
  Am       D          G
Separuh atimu ra ono aku..

[Interlude:] 
C  D  Bm  Em  Am  D  G
C  D  Bm  Em  Am  D  G

[Verse II:]
G                      Bm
 Wes tak tutup lawang atiku
           Em
Di nggo liane..
                        D
Wes tak kekne di nggo kowe..

C                     G
 Nanging kowe ora ngerti
                  Am
Tulus tresno ati iki
                   D
Tegone kowe mblenjani..

  C       D        Bm       Em
Nangis.. ati iki nangis kelingan
  Am        D            G
Kowe.. seng paling tak sayang..

[Reff:]
  C        D
Separuh atiku..
           Bm           Em
Wes tak kekne di nggo kowe..
  Am       D          G
Separuh atimu nggo liane..
  C        D
Separuh atiku..
          Bm         Em
Wes tak tulisi jenengmu..
  Am       D          G
Separuh atimu ra ono aku..

[Reff End:]
  C        D
Separuh atiku..
           Bm           Em
Wes tak kekne di nggo kowe..
  Am       D          G
Separuh atimu nggo liane..
  C        D
Separuh atiku..
          Bm         Em
Wes tak tulisi jenengmu..
  Am       D          G
Separuh atimu ra ono aku..

[Outro:] 
C  D  Bm  Em  Am  D  G

Artis    : Ilux ID
Di Rilis : 2020
Label    : Ilux Official

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..