Chord Gitar & Lirik: Didi Kempot – Pamer Bojo Versi Cendol Dawet

[Intro:]
G  Em  Am  
F  G  C

[Reff:]
  C          Em
Dudu klambi anyar
             F
Sing ning njero lemariku
  Dm
Nanging bojo anyar
            G
Sing mbok pamerke ning aku
F          G
Ning opo seneng aku
Em              Am
Yen mung nggawe loroku
F          G          C    
Pamer bojo anyar ning ngarepku

[Intro:] 
C  Am  Em
F  G  Em  Am
F  G  C

[Verse I:]
        C         F              C
Koyo ngene rasane wong nandang kangen
       Am               Em
Rino wengi atiku rasane peteng
F          G      Em       Am
Tansah kelingan   kepengen nyawang
    F       Dm    G
Sedelo wae uwis  emoh tenan

      C            F        C
Cidro janji tegane kowe ngapusi
            Am                Em
Nganti seprene suwene aku ngenteni
F           G       Em      Am
Nangis batinku   nggrantes uripku
        F          G            C
Teles kebes netes eluh (cendol dawet)

                             Am
(Cendol dawet cendel dawet seger)
Am
(cendol cendol cendol cendol)
 Em                         F
(dawet dawet cendol dawet seger)
 F
(piro? lima ratusan, terus?)
           Am           E
(ra pake ketan ji ro lu pat)
                  Am
(limo enem pitu wolu)
Am
(tak kintang-kintang, ooi
                     Em
tak kintang-kintang, ooi)
Em
(tak kintang-kintang, ooi 
             F     G  C
lo lo lo lo, yess)

[Reff:]
  C          Em
Dudu klambi anyar
             F
Sing ning njero lemariku
  Dm
Nanging bojo anyar
            G
Sing mbok pamerke ning aku

[Intro:]
F  G  C

  C        Em
Dudu wangi mawar
           F
Sing tak sawang ning mripatku
  Dm
Nanging kowe lali
         G
Nglarani wong koyo aku
F          G
Ning opo seneng aku
Em              Am
Yen mung nggawe laroku
Dm         G             C     
Pamer bojo anyar ning ngarepku

      C            F       C
Cidro janji tegane kowe ngapusi
            Am                Em
Nganti seprene suwene aku ngenteni
F           G       Em      Am
Nangis batinku   nggrantes uripku
        Dm         G             C
Teles kebes netes eluh (cendol dawet)

                             Am
(Cendol dawet cendel dawet seger)
Am
(cendol cendol cendol cendol)
 Em                         F
(dawet dawet cendol dawet seger)
 F
(piro? lima ratusan, terus?)
           Am           E
(ra pake ketan ji ro lu pat)
                  Am
(limo enem pitu wolu)
Am
(tak kintang-kintang, ooi
                     Em
tak kintang-kintang, ooi)
Em
(tak kintang-kintang, ooi 
             F     G  C  G
lo lo lo lo, yess)

[Reff:]
  C          Em
Dudu klambi anyar
             F
Sing ning njero lemariku
  Dm
Nanging bojo anyar
            G
Sing mbok pamerke ning aku

[Intro:]
F  G  C

  C        Em
Dudu wangi mawar
           F
Sing tak sawang ning mripatku
  Dm
Nanging kowe lali
         G
Nglarani wong koyo aku
F          G
Ning opo seneng aku
Em              Am
Yen mung nggawe loroku
Dm         G             C     
Pamer bojo anyar ning ngarepku

[Ending:]
F          G
Ning opo seneng aku
Em              Am
Yen mung nggawe loroku
F          G             C     
Pamer bojo anyar ning ngarepku

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..