Chord Gitar & Lirik: Happy Asmara – Sampek Tuwek

[Intro:] 
D# A# Cm
A# G# A# D#

[Verse I:]
D#
Seneng.. seneng bareng
G#
Susah.. susah bareng
Fm
  Nyanding sliramu..
A#
  Sayang sliramu..

        Gm
Wis tak angen-angen..
           Cm
Kowe bakal dadi jodohku
        Fm
Wis tak angen-angen..
     A#
Kowe dadi pilihanku..

D#
Tenang.. rasah sepaneng
G#
Tenang.. aku wis seneng
Fm
Rene.. rangkulen aku
         A#
Tak nggo sangu turuku

 Gm
Mbesok miliho dino
Cm
Kowe tak lamar..
         Fm
Rasah nduwe roso 
Fm
aku ninggalno
 A#
Awak'e dewe wis dadi siji..

[Reff:]
         D#
Sampek tuwek..
A#             Cm
 Kowe ra bakal tak culno
A#     G#
 Masio wis ra wancine
         A#
Sayang-sayangan neng kene
  Gm
Siji-sijine wong
            Cm
Seng nggawe ayem'e ati 
       Fm        
Nggawe urepku.. seneng..
  A#          D#   
Mesem saben bengi..

[Intro:]
D# A# Cm
D# A# Cm
G# A# D#

[Verse II:]
D#
Seneng.. seneng bareng
G#
Susah.. susah bareng
Fm
  Nyanding sliramu..
A#
  Sayang sliramu..

        Gm
Wis tak angen-angen..
           Cm
Kowe bakal dadi jodohku
        Fm
Wis tak angen-angen..
     A#
Kowe dadi pilihanku..

D#
Tenang.. rasah sepaneng
G#
Tenang.. aku wis seneng
Fm
Rene.. rangkulen aku
         A#
Tak nggo sangu turuku

 Gm
Mbesok miliho dino
Cm
Kowe tak lamar..
         Fm
Rasah nduwe roso 
Fm
aku ninggalno
 A#
Awak'e dewe wis dadi siji..

[Reff I:]
         D#
Sampek tuwek..
A#             Cm
 Kowe ra bakal tak culno
A#     G#
 Masio wis ra wancine
         A#
Sayang-sayangan neng kene
  Gm
Siji-sijine wong
            Cm
Seng nggawe ayem'e ati 
       Fm        
Nggawe urepku.. seneng..
  A#          D#   
Mesem saben bengi..

[Reff II:]
         D#
Sampek tuwek..
A#             Cm
 Kowe ra bakal tak culno
A#     G#
 Masio wis ra wancine
         A#
Sayang-sayangan neng kene
  Gm
Siji-sijine wong
            Cm
Seng nggawe ayem'e ati 
       Fm        
Nggawe urepku.. seneng..
  A#          D#   
Mesem saben bengi..

[Ending:]
       Fm        
Nggawe urepku.. seneng..
  A#          D#   
Mesem saben bengi..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..