Chord Gitar & Lirik: Happy Asmara – Dalan Liyane

[Intro:] 
F# G# C# Fm  A#m
A# D#m G# C#

[Verse I:]
          G#            C#
Sopo sing kuat nandhang kahanan
A#m                  D#m
 Sopo seng ora kroso kelangan
F#            G#         Fm
Ditinggal pas sayang sayange
         A#       D#m
Pas lagi jeru jerune..
           G#      C#   F#m C#
Kowe milih dalan liyane..

          G#         C#
Sopo sing kuat ditinggal lungo..
A#m               D#m
 Sopo sing atine ora loro..
F#            G#          Fm
Kenangan sing wis tak lakoni
           A#          D#m
Tak simpen ning njero ati..
         G#      C#
Dewe wes ra dadi siji..

[Reff:]
              F#
Yowes ben tak lakoni
                G#
Nganti sak kuat-kuate ati
        C#        Fm        A#m
Pesenku mung siji sing ati ati..
 A#           D#m
Isoku mung mendem..
           G#
Esuk tekan sonten
              C#
Mergo sadar diri kulo
               C#
Dudu sinten sinten..

               F#
Yowes ben mung tak pendem roso
         G#
Sing ono ing njero dodo
          C#         Fm         A#m
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
 A#           D#m            G#
Isoku mung nyuwun.. mugo ora getun
                    C#
Cekap semanten maturnuwun..

[Interlude:] 
F# G# C# Fm  A#m
D#m G# C#

[Reff:]
              F#
Yowes ben tak lakoni
                G#
Nganti sak kuat-kuate ati
        C#        Fm        A#m
Pesenku mung siji sing ati ati..
 A#           D#m
Isoku mung mendem..
           G#
Esuk tekan sonten
                 C#
Mergo sadar diri kulo
               C#
Dudu sinten sinten..

               F#
Yowes ben mung tak pendem roso
         G#
Sing ono ing njero dodo
          C#         Fm         A#m
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
 A#           D#m            G#
Isoku mung nyuwun.. mugo ora getun
                    C#
Cekap semanten maturnuwun..

[Ending:]
A#m A#           D#m
   isoku mung nyuwun..
         G#
Mugo ora getun..
                    C#
Cekap semanten maturnuwun..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..