Happy Asmara – Sepine Wengi

[Intro:] 
C# G# A#m D# G#
C# G# Fm  A#m D# G#

[Verse I:]
     G#
Cobo sawangen langit 
      Cm
Wengi iki..
         C#           D#
kemerlip lintang nambahi 
        G#  
kangene ati..
       G#
opo ra kelingan 
         Cm
naliko pacaran..
       C#            D#
kowe nate janji ra bakal 
           G#
mbok blenjani...

[Reff:]
          C#
Nanging saiki.. 
      G#
Kowe ono ngendi..
    A#m          D#
Tekomu tanpo semayan..
     G#
Lungamu tanpo pamitan..
       C#
Neng kene aku ngenteni..
     G#
Sliramu karo dedongo..
     A#m           D#
Mugo awakmu neng kono 
       G#
Biso bahagio..

    C#
Aku ra bakal dolanan..
       G#
Seng jenenge tresno iki..
       A#m          D#
Yen ujunge bakalan aku..
          G#
Nandang loro ati..

[Interlude:] 
C# G# A#m D# G#
C# G# A#m D# G# D#

[Verse II:]
       G#
Opo ra kelingan 
         Cm
Naliko pacaran..
       C#            D#
Kowe nate janji ra bakal 
           G#
Mbok blenjani..

[Reff:]
          C#
Nanging saiki.. 
      G#
Kowe ono ngendi..
    A#m          D#
Tekomu tanpo semayan..
     G#
Lungamu tanpo pamitan..
       C#
Neng kene aku ngenteni..
     G#
Sliramu karo dedongo..
     A#m           D#
Mugo awakmu neng kono 
       G#
Biso bahagio..

    C#
Aku ra bakal dolanan..
       G#
Seng jenenge tresno iki..
       A#m          D#
Yen ujunge bakalan aku..
          G#
Nandang loro ati..

[Reff:]
          C#
Nanging saiki.. 
      G#
Kowe ono ngendi..
    A#m          D#
Tekomu tanpo semayan..
     G#
Lungamu tanpo pamitan..
       C#
Neng kene aku ngenteni..
     G#
Sliramu karo dedongo..
     A#m           D#
Mugo awakmu neng kono 
       G#
Biso bahagio..

    C#
Aku ra bakal dolanan..
       G#
Seng jenenge tresno iki..
       A#m          D#
Yen ujunge bakalan aku..
          G#
Nandang loro ati..

[Outro:] 
C# G# A#m D# G#

Artis   : Happy Asmara
Album   : Sepine Wengi
Dirilis : 2020

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..