Vita Alvia – Sing Milu Ngunduh

[Intro:] 
C#m B  F#m C#m
C#m B  F#m C#m

[Verse I:]
C#m          G#m 
sun tandur riko.. 
  A     B    C#m
sakat teko wiji..
F#m            C#m
sun siram nganggo roso
  A     B   C#m
welas teko ati..

C#m       G#m  
serang emane.. 
    A     B     C#m
sun rumat sun jogo..
F#m       C#m
di uthik angin baen
 A        B   C#m
isun sing terimo..

F#m             A        G#
tapi riko dewek hang temiyung..
F#m
dipethik wong liyo
A       G#       F#m  B   G#m  C#m
riko ngelungno welas atin ri.. ko..

[Reff:]
 C#m
isun iki hang nandur
  B
tapi sing milu ngunduh
     F#m
isun hang mikul
 B             C#m
uwong hang digayuh..

  C#m
welas wes di terimo
   B
nyukupi batine
     F#m        B           C#m
tapi sing ono bales rumangsane..

      F#m      C#m
panas sun dadi tudung
 F#m      C#m
udan dadi payung
     A           B         C#m
pintere riko pungkasane nundung..

[Interlude:] 
C#m B  F#m C#m
C#m B  F#m C#m

[Verse II:]
C#m       G#m  
serang emane.. 
    A     B     C#m
sun rumat sun jogo..
F#m       C#m
di uthik angin baen
 A        B   C#m
isun sing terimo..

F#m             A        G#
tapi riko dewek hang temiyung..
F#m
dipethik wong liyo
A       G#       F#m  B   G#m C#m
riko ngelungno welas atin ri..ko..

[Intro:] 
F#m  A G#

[Reff:]
 C#m
isun iki hang nandur
  B
tapi sing milu ngunduh
     F#m
isun hang mikul
 B             C#m
uwong hang digayuh..

  C#m
welas wes di terimo
   B
nyukupi batine
     F#m        B           C#m
tapi sing ono bales rumangsane..

 C#m
isun iki hang nandur
  B
tapi sing milu ngunduh
     F#m
isun hang mikul
 B             C#m
uwong hang digayuh..

  C#m
welas wes di terimo
   B
nyukupi batine
     F#m        B           C#m
tapi sing ono bales rumangsane..

[Ending:]
      F#m      C#m
panas sun dadi tudung
 F#m      C#m
udan dadi payung
     A           B         C#m
pintere riko pungkasane nundung..
     A           B         C#m
pintere riko pungkasane nundung..

[Outro:] 
B  A  C#m

Artis   : Vita Alvia
Album   : Sing Milu Ngunduh
Dirilis : 2020

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..