Didi Kempot – Pingin Ngombe

[Intro:] 
Am  Em  Am
Am  Em  Am
Dm  F  Am

[Verse I:]
 Am
aku pengen ngombe
   G
ngelak sing tak rasakke
  F            Dm        Am
nganti garing ning gulu rasane..

  E
kulinane kowe
        F
mbiyen sing tansah nyepakke
        F             Dm        Am
banyu putih yo kanggo nelesi lambe..

  Am
kuwi sak tenane
  G
kangen sing tak rasakke
 F            Dm          Am
roso kangenku mung kanggo kowe..

    E
ngenteni tekamu
          F
ning kene kowe tak tunggu
         F       Dm    Am
bareng muleh ora koyo pamitmu..

  E
sopo sing kok gendhong
  F
sopo sing kok sayang
  E                  Am
sayang sayang kuwi sopo..

  E
sopo sing kok gendhong
  F
sopo sing kok sayang
  E                  Am
sayang sayang kuwi sopo..

 Am
aku pengen ngombe
   G
ngelak sing tak rasakke
  F                E     Am
nganti garing ning gulu rasane..

[Interlude:]
Am  Em  Am
Dm  Am  E  A
Dm  Am  E  Am

[Reff:]
  Dm
dino nganti wulan
    Am
wulane wis nganti tahun
      E                    Am
aku setyo ngenteni ning stasiun..

[Intro:] 
Dm  E  Am

  Dm
tahun nganti windu
          Am
ning kene kowe tak tunggu
         E                  Am
bareng muleh wis ora koyo pamitmu..

[Verse II:]
 Am
aku pengen ngombe
   G
ngelak sing tak rasakke
  F            Dm        Am
nganti garing ning gulu rasane..

  Am
kuwi sak tenane
  G
kangen sing tak rasakke
 F            Dm          Am
roso kangenku mung kanggo kowe..

    E
ngenteni tekamu
          F
ning kene kowe tak tunggu
         F       Dm    Am
bareng muleh ora koyo pamitmu..

  E
sopo sing kok gendhong
  F
sopo sing kok sayang
  E                  Am
sayang sayang kuwi sopo..

  E
sopo sing kok gendhong
  F
sopo sing kok sayang
  E                  Am
sayang sayang kuwi sopo..

 Am
aku pengen ngombe
   G
ngelak sing tak rasakke
  F                E     Am
nganti garing ning gulu rasane..

[Interlude:]
Am  Em  Am
Dm  Am  E  A
Dm  Am  E  Am

[Reff:]
  Dm
dino nganti wulan
    Am
wulane wis nganti tahun
      E                    Am
aku setyo ngenteni ning stasiun..

[Intro:] 
Dm  G  Am

  Dm
tahun nganti windu
          Am
ning kene kowe tak tunggu
         E                  Am
bareng muleh wis ora koyo pamitmu..
         E                Am
bareng muleh wis ora koyo pamitmu..

Artis   : Didi Kempot
Album   : Best Of Purnama Record 
          Vol. 3
Dirilis : 2018
Genre   : Pop

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com