Chord Gitar & Lirik: Ndarboy Genk – Salah Pilih

[Intro:] 
E  Am  E
C#m B  F# B

[Verse I:]
    E      Am       E
jaremu.. aku siji sijine..
B     C#m            C#  
 sing bakal mbok tresnani 
     F#m   A
sak lawase..
  B
nanging opo bukti..
           G#m        C#m
kabeh mung sewates janji..
   F#m           B          E    B
nyatane ono sing liyo ning mburi..

    E             Am        E
yen pancen kowe seneng karo dekne..
B     C#m          C#       F#m     A
 njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
 B               
aku wis ra nrimo 
          G#m       C#m
tresnaku mbok sio sio..
   F#m        B         E
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    A        B
aku ra bakal bali..
     G#m           C#m
kowe ra sah nggoleki
       F#m
uwis kadung loro ati
        B               G#m
mergo kowe sing njalari..

        A        B
senajan abot sanggane
     G#m        C#m
kudu pisah ro kowe 
            F#m
nanging yen tak pikir
    E          A
cen aku sing salah.. (aku sing salah)
E/G# F#m           B       E
aku sing salah.. milih.. kowe..

[Reff:]
         A         B
opo kowe ora rumongso
           G#m         C#m
nek pancen kowe sing salah
    F#m         B          E
bubaran wae nek koyo ngene carane..

         A          B
wis ora usah dibacutno
          G#m      C#
timbang kowe ora betah..
      F#m        B        E
lungo sing adoh atiku wis emoh..

[Interlude:]
A  B    C#m  E
 (aku salah..)
A  B     C#m  E
(salah pilih..)
A  B   G# C#m
(hoo..oo..)
 D     B 
(hoooo..)

[Verse II:]
    E             Am        E
yen pancen kowe seneng karo dekne..
     C#m          C#          F#m  A
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
 B               
aku wis ra nrimo 
          G#m       C#m
tresnaku mbok sio sio..
   F#m        B         E
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    A        B
aku ra bakal bali..
     G#m           C#m
kowe ra sah nggoleki
       F#m
uwis kadung loro ati
        B
mergo kowe sing njalari..

        A        B
senajan abot sanggane
     G#m        C#m
kudu pisah ro kowe 
            F#m
nanging yen tak pikir
    E          A
cen aku sing salah..
    F#m            B       E
aku sing salah.. milih.. kowe..

[Reff:]
         A         B
opo kowe ora rumongso
           G#m         C#m
nek pancen kowe sing salah
    F#m         B          E
bubaran wae nek koyo ngene carane..
         A          B
wis ora usah dibacutno
          G#m      C#
timbang kowe ora betah..
      F#m        B        E
lungo sing adoh atiku wis emoh..

[Reff Overtune:]
F#       B     C#
opo kowe ora rumongso
           A#m       D#m
nek pancen kowe sing salah
    G#m         C#         F#
bubaran wae nek koyo ngene carane..

[Ending:]
         B       C#
wis ora usah dibacutno
          A#m      D#
timbang kowe ora betah..
      G#m       C#        F#
lungo sing adoh atiku wis emoh..
      G#m       C#        D#m  G#
lungo sing adoh atiku wis emoh..
      G#m          C#        B     A#m 
lungo sing adoh.. atiku wis.. emoh..
G#m  C#   F#
ho..oo..ooo..

Artis   : Ndarboy Genk
Album   : Salah Pilih
Dirilis : 2020
Genre   : Pop

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com