Safira Inema – Menggok Haluan

[Verse I:]
                     G#m
wes kadung tahun tahunan
                   E
menjalin suatu hubungan
                   F#
begitu sangat mudahnya
                     G#m
kowe kok menggok haluan..

G#m                    G#m
  wes kadung tahun tahunan
                       E
tresno sing suwi tak bangun
                         F#
mendadak aku mbok gawe bingung
                         G#m
krono kowe sing nggawe wurung..

[Intro:] 
G#m E  F# G#m
G#m E  F# G#m

                         G#m
kok yo gampang ngomongne bubar..
                   C#m
sak enak'e karep'e dewe..
             C#m
opo ora mbok pikir
             C#m
kowe kui lan aku
           G#m
wes suwe tunangan..
       F#
dasar emang keterlaluan
        B
cintaku engkau remehkan
        D#
ngenes atiku..

[Reff:]
                     G#m
wes kadung tahun tahunan
                   E
menjalin suatu hubungan
                   F#
begitu sangat mudahnya
                     G#m
kowe kok menggok haluan..

G#m                    G#m
  wes kadung tahun tahunan
                       E
tresno sing suwi tak bangun
                         F#
mendadak aku mbok gawe bingung
                         G#m
krono kowe sing nggawe wurung..

              C#m      G#m
pancen mbok sejo gawe ukoro
         F#    E         G#m
mangkel atiku.. dengan dirimu..

[Interlude:]
G#m
G#m E  F# G#m
G#m E  F# G#m

[Verse II:]
                         G#m
kok yo gampang ngomongne bubar..
                   C#m
sak enak'e karep'e dewe..
             C#m
opo ora mbok pikir
             C#m
kowe kui lan aku
           G#m
wes suwe tunangan..
       F#
dasar emang keterlaluan
        B
cintaku engkau remehkan
        D#
ngenes atiku..

[Reff:]
                     G#m
wes kadung tahun tahunan
                   E
menjalin suatu hubungan
                   F#
begitu sangat mudahnya
                     G#m
kowe kok menggok haluan..

G#m                    G#m
  wes kadung tahun tahunan
                       E
tresno sing suwi tak bangun
                         F#
mendadak aku mbok gawe bingung
                         G#m
krono kowe sing nggawe wurung..

[Ending:]
              C#m      G#m
pancen mbok sejo gawe ukoro
         F#    E         G#m
mangkel atiku.. dengan dirimu..
         F#    E         G#m
mangkel atiku.. dengan dirimu..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com