Safira Inema – Dada Sayang

[Intro :] 
Bm  Em  G  F# Bm  F#
Bm  Em  G  F# Bm  F#

[Verse I:]
Bm           Bm
 rasane koyo ngene..
      A          D
yen lagi nandang kahanan
      G          A
tak kuat-kuatne ati
   A        D
nadyan loro tenan
       Em
sing dikarepne..
    A         D
selawase sesandingan
     Em           A       Bm    F#
nyatane kabeh mung dadi kenangan..

Bm                 Bm
 yen pancen mung semene..
    A           D
tresnomu kanggo awakku
       G          A
yo wis kudu tak lilakne
  A           D
nadyan perih atiku
       Em
ninggalke aku..
     A             D
kowe malah ro wong liyo
    Em           F#m   Bm  F#
aku sadar wis ra ono artine..

[Reff :]
            Bm
yo wis dada sayang
     Em
dewe wis ra dadi siji
      A
sing ati-ati nggon bebrayan
          D              F#m
tak dongakne tresno nyawiji..

   Bm
yo wis dada sayang
      Em
lilo ora tak gondeli
 A
amergo wis kudu sadar
       D
dudu sopo-sopo aku iki..

       Em
yen wonten kurang..
      D
ngapunten kulo..
          A
cukup ngerti wae
  F#m        Bm
setyomu mung semono..

[Interlude:]
Bm  Em  A  D
G  Bm  G  F# Bm  F#

[Verse II:]
                  Bm
yen pancen mung semene
    A        D
tresnomu kanggo awakku
       G          A
yo wis kudu tak lilakne
A             D
nadyan perih atiku
       Em
ninggalke aku..
     A             D
kowe malah ro wong liyo
    Em           F#m   Bm  F#
aku sadar wis ra ono artine..

[Reff :]
            Bm
yo wis dada sayang
     Em
dewe wis ra dadi siji
      A
sing ati-ati nggon bebrayan
          D              F#m
tak dongakne tresno nyawiji..

   Bm
yo wis dada sayang
      Em
lilo ora tak gondeli
 A
amergo wis kudu sadar
       D
dudu sopo-sopo aku iki..

       Em
yen wonten kurang..
      D
ngapunten kulo..
          A
cukup ngerti wae
  F#m        Bm
setyomu mung semono..

[Reff End:]
            Bm
yo wis dada sayang
     Em
dewe wis ra dadi siji
      A
sing ati-ati nggon bebrayan
          D              F#m
tak dongakne tresno nyawiji..

   Bm
yo wis dada sayang
      Em
lilo ora tak gondeli
 A
amergo wis kudu sadar
       D
dudu sopo-sopo aku iki..

       Em
yen wonten kurang..
      D
ngapunten kulo..
          A
cukup ngerti wae
  F#m        Bm
setyomu mung semono..

[Outro:]
F# Bm

Artis   : Safira Inema
Album   : Dada Sayang
Dirilis : 2020

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com