Chord Gitar & Lirik: Loro Ati Official – L. D. R Layang Dungo Restu

[Intro:] 
Am  Em  G  Am
G  Am  G  Em  Am

[Verse I:]
Am        
tak tulis 
              Em
layang kangen iki dinggo kowe
     G                       Am
soyo ngampet gede roso katresnanku..
   Am                 
snadyan adoh pangonmu 
   Em
ra bakal tak lale'ke..
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Em                   Am
donga'no aku karo restumu..
G                      Am
sabar ngenteni tekan baliku..
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu..
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu..

[Reff:]
       Am            G
roso sayang iki ra biso lali
          F              Am
nganti mbesok tekaning mati..
        Am              G
janji tulus ra mung ono ing lathi
         F             Am
mantep roso lan jiwo rogo iki

         Am              G
tak titipke layang kangenku iki
       F          Am
mugo biso nambahi ati..
        Am             G
panyuwunku siji kanggo awakmu
        F            Am
njogo roso lan katresnanku..

[Interlude:]
Am  Em  G  Am
Am  Em  G  Am
Em  Am  Em  Am

[Verse II:]
Am                      Em
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
     G                       Am
soyo ngampet gede roso katresnanku..
   Am                 
snadyan adoh pangonmu 
   Em
ra bakal tak lale'ke..
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Em                   Am
donga'no aku karo restumu..
G                      Am
sabar ngenteni tekan baliku..
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu..
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu..

[Reff:]
       Am            G
roso sayang iki ra biso lali
          F              Am
nganti mbesok tekaning mati..
        Am              G
janji tulus ra mung ono ing lathi
         F             Am
mantep roso lan jiwo rogo iki

         Am              G
tak titipke layang kangenku iki
       F          Am
mugo biso nambahi ati..
        Am             G
panyuwunku siji kanggo awakmu
        F            Am
njogo roso lan katresnanku..

[Reff End:]
       Am            G
roso sayang iki ra biso lali
          F              Am
nganti mbesok tekaning mati..
        Am              G
janji tulus ra mung ono ing lathi
         F             Am
mantep roso lan jiwo rogo iki

         Am              G
tak titipke layang kangenku iki
       F          Am
mugo biso nambahi ati..
        Am             G
panyuwunku siji kanggo awakmu
        F            Am
njogo roso lan katresnanku..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com