Chord Gitar & Lirik: ALINDRA MUSIK – Iso Tanpo Kowe


[Intro:]
A  D  E  A

             D
ademe wengi iki..
E                      A
 elingke sumpah lan janji..
     G#m           F#m
sing wis buk blenjani
              Bm
karo koe cah ayu..
                E
sing wes gawe tatu..
              A
teko ning uripku..

A                D
 semulir angin dalu..
E                 A
 elingke esem guyumu..
  G#m         F#m
soyo tambah jeru
                   Bm
jeru tembus ning dodo..
                 E
mergo buk tinggalno..
                 A
koe milih wong liyo..

[Reff :]
             D
 opo ra ngelingi..
                 E
 sopo sing ngancani..
               C#m
 sopo sing nulungi..
                F#m
 pas koe susah ati..
             Bm
 saiki wes bedo..
               E
 koe ninggal lungo..
                A  A7
 soyo nambahi loro..

                D
 pancen iki dalane..
              E
 tak kuat-kuatke..
                  C#m
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         F#m
 nanging bakal tak buktekke..
                Bm
 dongaku nggo koe.
                E
 langgeng selawase..
               A
 aku iso tanpo koe..

[Interlude:]
D  E  C#m F#m
Bm  E  A

A                D
 semulir angin dalu..
E                 A
 elingke esem guyumu..
  G#m         F#m
soyo tambah jeru
                   Bm
jeru tembus ning dodo..
                 E
mergo buk tinggalno..
                 A
koe milih wong liyo..

[Reff :]
             D
 opo ra ngelingi..
                 E
 sopo sing ngancani..
               C#m
 sopo sing nulungi..
                F#m
 pas koe susah ati..
             Bm
 saiki wes bedo..
               E
 koe ninggal lungo..
                A  A7
 soyo nambahi loro..

                D
 pancen iki dalane..
              E
 tak kuat-kuatke..
                  C#m
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         F#m
 nanging bakal tak buktekke..
                Bm
 dongaku nggo koe..
                E
 langgeng selawase..
               A
 aku iso tanpo koe..

             D
 opo ra ngelingi..
                 E
 sopo sing ngancani..
               C#m
 sopo sing nulungi..
                F#m
 pas koe susah ati..
             Bm
 saiki wes bedo..
               E
 koe ninggal lungo..
                A  A7
 soyo nambahi loro..

                D
 pancen iki dalane..
              E
 tak kuat-kuatke..
                  C#m
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         F#m
 nanging bakal tak buktekke..
                Bm
 dongaku nggo koe..
                E
 langgeng selawase..
               A
 aku iso tanpo koe..

 F#m          Bm
  tutukno lakumu..
              E
 rasah mikir aku..
                  A   D  C#m Bm  A
 mergo aku wes ra tatu..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com