AKD Band feat. Aftershine – Akhire Pisahan


[Intro:]
C  D  Bm  Em
F  D

  G
titip kembang iki
       Bm
dinggo wong sing tak tresnani
    C          Cm      G
dijogo lan ojo nganti ilang..

      G
masio ra sesandingan
      Bm
neng ati tetep sayang
        C         Cm       G
neng mburimu, aku wes berjuang..

  Bm
nanging ngopo kabeh iki
   Em
ra ono artine
  Bm
kowe milih nenggal tresno
  Em
tulus sing tak jogo
         Am
kembange wes layu
        D
koyo janjimu neng aku..

[Reff :]
     C         D
 tresnoku wes ilang
       Bm       Em
 kabur koyo layangan
   Am            B
 kowe sing tak sayang
        Em
 akhire pisahan..
 C           D
  tak cubo nglalekne
 Bm        E            Am
  kenangan sing nggawe aku loro
          D
 ikhlas kowe lungo..
            C
 aku ora popo..

[Interlude:]
C  D  Bm  Em
       haaaa..
F  D
       aa aaa.. huuu..

  G
titip kembang iki
       Bm
dinggo wong sing tak tresnani
    C          Cm      G
dijogo lan ojo nganti ilang..

      G
masio ra sesandingan
      Bm
neng ati tetep sayang
        C         Cm       G
neng mburimu, aku wes berjuang..

  Bm
nanging ngopo kabeh iki
   Em
ra ono artine
  Bm
kowe milih nenggal tresno
  Em
tulus sing tak jogo
         Am
kembange wes layu
        D
koyo janjimu neng aku..

[Reff :]
     C         D
 tresnoku wes ilang
       Bm       Em
 kabur koyo layangan
   Am            B
 kowe sing tak sayang
        Em      D
 akhire pisahan..
 C           D
  tak cubo nglalekke
 Bm        E            Am
  kenangan sing nggawe aku loro
          D
 ikhlas kowe lungo..

     C         D
 tresnoku wes ilang
       Bm       Em
 kabur koyo layangan
   Am            B
 kowe sing tak sayang
        Em      D
 akhire pisahan..
 C           D
  tak cubo nglalekne
 Bm        E            Am
  kenangan sing nggawe aku loro
          D
 ikhlas kowe lungo.. 
           C    Bm    E 
 aku ora popo.. ha aa aa.. aa..
         Am          D   
 a..ku lilo.. dadio wong liyo
          G
 neng uripku..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com