Chord Gitar & Lirik: Makjenggirat – Sak Isoku


[Intro:]
C  G  Am  A
Dm  G

C
 dudu masalah sopo
F
seng ndisik teko..
G
 dudu masalah sopo
C                 Bm
seng luweh mulyo..
A                   Dm   F
 tapi sopo seng selalu ono..
    Fm                    G
dan rapernah mikir arep lungo..

C                      F
maturnuwun sampun percoyo aku..
G                  C          Bm
 iso nompo kabeh kekuranganku..
A                 Dm     F
 ngancani susah senengku..
 G                C
iso ngerteni kahananku..

      Am
tak jogo sayang..
       G
ojo sampe ilang..
F                       G
tresnoku ning kowe yo tenanan..

[Reff:]
C   F                 G
rabakal ono seng nggenteni..
     E        Am  A
kowe neng uripku..
          Dm
mergo wes tak patri..
  G              C
jenengmu neng.. atiku iki..
    Em              Am       A
mungkin aku pancen ora sempurna..
         Dm        G
tapi sak isoku.. bakal gawe..
  C
kowe bahagia..

[Interlude:]
Dm  G  E  Am
Dm  G  G  C
F  G  Em  Am
Dm  G

C
 dudu masalah sopo
F
seng ndisik teko..
G
 dudu masalah sopo
C                 Bm
seng luweh mulyo..
A                   Dm   F
 tapi sopo seng selalu ono..
    Fm                    G
dan rapernah mikir arep lungo..

C                      F
maturnuwun sampun percoyo aku..
G                  C          Bm
 iso nompo kabeh kekuranganku..
A                 Dm     F
 ngancani susah senengku..
 G                  C
iso ngerteni kahananku..

      Am
tak jogo sayang..
       G
ojo sampe ilang..
F                       G
tresnoku ning kowe yo tenanan..

[Reff:]
C   F                 G
rabakal ono seng nggenteni..
     E        Am  A
kowe neng uripku..
          Dm
mergo wes tak patri..
  G              C
jenengmu neng.. atiku iki..
    Em              Am       A
mungkin aku pancen ora sempurna..
         Dm        G
tapi sak isoku.. bakal gawe..
  C
kowe bahagia..

    Em              Am       A
mungkin aku pancen ora sempurna..
         Dm        G
tapi sak isoku.. bakal gawe..
  C
kowe bahagia..

         Dm           G        C
kowe tak gawe bahagia.. sak isoku..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com