Woro Widowati – Ojo Mekso

[Intro:]
F  Em  Dm  G

     C        G/B        Am
wis ora.. tau tak eling-eling..
     F                G          C
sewu janjimu mung nggawe rusak batin..
     Em         E
jare arep ngancani..
     Am         G
tapi kowene nglali..
     F
pamitmu turu.. 
         Fm       G
mung nggawe alesanmu arep metu..

    C         G/B         Am
opo ra.. tau mbok piker-piker..
    F             G         C
apikmu cuman gawe liyane parkir..
       E            E
kabeh mbok trimo konco..
     Am        G
ra sadar aku loro..
        F             Fm
mung ngelus dodo.. nyawang kowe
     G
ku nangis tekan adoh..

     F         G              C
yen ora iso njogo ndang ikhlasno..
         F          G          C
yen apik'e putus.. ojo mekso terus..

[Chorus:]
   F            G          C
ngadoho yen bahagiamu neng kono..
   F         G       Am
ngalio.. ben atimu lego..
   F           G
ra sah.. sok mikir
          E               Am
ben atiku sing nggolek tombo dewe..
     F             G       C
ngaboti kowe.. ora ono gunane..

[Interlude:]
       C   Em  F  Fm  G# Fm  Em  Am
       Dm  Em  F  D  G

     F         G              C
yen ora iso njogo ndang ikhlasno..
         F          G          C
yen apik'e putus.. ojo mekso terus..

[Chorus:]
   F            G          C
ngadoho yen bahagiamu neng kono..
   F         G       Am
ngalio.. ben atimu lego..
   F           G
ra sah.. sok mikir
          E               Am
ben atiku sing nggolek tombo dewe..
     F             G       C
ngaboti kowe.. ora ono gunane..

   F            G          C
ngadoho yen bahagiamu neng kono..
   F         G       Am
ngalio.. ben atimu lego..
   F           G
ra sah.. sok mikir
          E               Am
ben atiku sing nggolek tombo dewe..
     F             G       C
ngaboti kowe.. ora ono gunane..
     F             G       Am
ngaboti kowe.. ora ono gunane..
        F             G       F
aku nyanding kowe ora ono gunane..
Em         Dm    G     C
ha..aaha.. haa.. haa haa..