Chord Gitar & Lirik: Didi Kempot – Janji Palsu


[Intro:]
G  A  F#m Bm  Em  A  D
G  A  F#m Bm  Em  E  A

         D                Bm
kuping iki durung sudo rungu
        G         A        D
isih krungu malah tekan atiku
  Em          D
naliko kowe..ngucapake..
    E               A..
tresnamu ning ngarepku..

[*]
      D                    Bm
ning nyatane kabeh kuwi palsu
          G            A           D
wis ra podho sing kok ucapke mring aku
 Em           A      D
awakku nganti kuru..amargo janjimu
  Em    A        D     A
kabeh kuwi janji palsu...

[Reff:]
               D
  yen kowe tresno
              G       D
  ning opo ngelarani aku
              D
  yen kowe setyo
            E        A
  ning opo ngapusi aku..

              D
  yen kowe seneng
            G        D
  ning opo lali janjimu
              D
  yen kowe temen
        E             A
  ning opo..ninggalke aku..

[#]
G
tak enteni..
       D        Bm
ning kene ora teko
  Em          A
lungo ninggal lali
      D  A
keluargo..

[Music:]
D  F#m G  A  D
Em  A  F#m Bm
G  E  A

[*]
      D                    Bm
ning nyatane kabeh kuwi palsu
          G            A           D
wis ra podho sing kok ucapke mring aku
 Em           A      D
awakku nganti kuru..amargo janjimu
  Em    A        D     A
kabeh kuwi janji palsu....

[Reff:]
               D
  yen kowe tresno
              G       D
  ning opo ngelarani aku
              D
  yen kowe setyo
            E        A
  ning opo ngapusi aku..

              D
  yen kowe seneng
            G        D
  ning opo lali janjimu
              D
  yen kowe temen
        E             A
  ning opo..ninggalke aku..

[##]
G
ning nyatane..
       D         Bm
lungo tekan seprene
   Em     A       D
lungo ora ono kabare..

[Reff:]
               D
  yen kowe tresno
              G       D
  ning opo ngelarani aku
              D
  yen kowe setyo
            E        A
  ning opo ngapusi aku..

              D
  yen kowe seneng
            G        D
  ning opo lali janjimu
              D
  yen kowe temen
        E             A
  ning opo..ninggalke aku..

[###]
G
ning nyatane..
       D        Bm
nganti tekan seprene
      Em          A
kowe lungo..lali ninggal
      D
keluargo..

[Outro:]
G  D  Bm
Em  A  D  D