Chord Gitar & Lirik: Pendhoza – Ngeliyo

    A
lorone ati
                 E
bagai tertusuk duri
               F#m
arep obah dadi males
             D   E
awakku iki lemes..

      A
raiso sambat
              E
aku mencoba kuat
                     F#m
nanging malah tambah loro
                   D  E
kelingan kowe ngeliyo..

[Intro:]
A  E  F#m D  E

       A
nandur kembang
                 E
malah tukule brambang
                F#m
gawe mripat iki nangis
              D      E
ati tansah keiris.. iris..

    A
ora nyongko
                 E
kowe milih wong liyo
                    F#m
padahal aku sing slalu ono
                 D    E
ra tau gawe kowe loro..

       D                E
yen pancen ngene balesanmu
    C#m        F#m
aku mung iso pasrah
         D
tak tangisono
             E
kui wis dadi karepmu..

[Reff :]
   A
janji setyo
                E
saiki mung dadi cerito..
   D
mergo kowe
        E          A
malah milih wong liyo..

    A
ora peduli
                  E
kepiye perasaanku iki
          D
ning ngarepe moto
E               A
kowe malah ngeliyo..

A
wis kadung tresno aku digawe loro
      E
opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
       F#m
nyesek ning njero ati aku wis cinta mati
        D              E
padahal aku tulus kowe malah nglarani..

A
bab dilarani jane aku wis kebal
        E
nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
      F#m
jujur aku ra kuat ngelakoni tresno iki
    D                    E
aku kudu ngerasakke sliramu mbagi ati..

[Reff :]
    A
 janji setyo
                 E
 saiki mung dadi cerito..
    D
 mergo kowe
         E          A
 malah milih wong liyo..

     A
 ora peduli
                   E
 kepiye perasaanku iki..
           D
 ning ngarepe moto
 E               A
 kowe malah ngeliyo..

  A
bubur kacang ijo campur ketan ireng
 E
ajur njobo jero mikir kowe dadi cumleng
  F#m
pilih mangan sego tinimbang mangan roti
        D                E
ra nyongko kowe tego janjimu tok blenjani..

A
tresno tenanan malah mbok nggo dolanan
   E
atiku ora gampang nompo iki kahanan
     F#m
kudu ikhlas nglalekke tak kubur dalam-dalam
     D                 E
mugo iki terakhir ngalami kegagalan..

[Music:]
A  E  F#m D  E
A  E  F#m D  E

       D                E
yen pancen ngene balesanmu
    C#m        F#m
aku mung iso pasrah
         D
tak tangisono
             E
kui wis dadi karepmu..

[Reff :]
    A
 janji setyo
                 E
 saiki mung dadi cerito..
    D
 mergo kowe
         E          A
 malah milih wong liyo..

     A
 ora peduli
                   E
 kepiye perasaanku iki..
           D
 ning ngarepe moto
 E               A
 kowe malah ngeliyo..

    A
 janji setyo
                 E
 saiki mung dadi cerito..
    D
 mergo kowe
         E          A
 malah milih wong liyo..

     A
 ora peduli
                   E
 kepiye perasaanku iki..
           D
 ning ngarepe moto
 E               A  E  A
 kowe malah ngeliyo..