Chord Gitar & Lirik: Ndarboy Genk feat. Denny Caknan – Rungokno Aku

[Intro :] 
Bb D# 

[Verse I:]
 F            Bb
aku jengkel karo.. kowe..
             D#         F
opo opo mbok putusi.. dewe..
      D#             Dm
madep aku.. rungokno aku..
       Cm                     F
aku ra mung konco ngentekke.. wektu..

             D#
aku nelongso yen we nangis yank..
  D#m                      Dm
padahal aku ra neng ngendi endi..
     Gm                  Cm
mung coro pemikiranmu kleru..
  F                        Bb    Bb7
kabeh omongan mbok lebokne atimu..

              D#
aku ra pengen kowe sedih yank..
  D#m                Dm
soyo suwe kudune.. soyo sayang..
  Gm                   Cm
hubungan ojo di gawe pelik..
   F                     Bb
percoyo aku ra ketan sak itik..

[Reff :]
 -Bb7       D#
siji sijine kowe..
D#m              Dm
 sumpah ra ono liyane..
Gm           Cm
 ambruk cagakku..
             D#         F
nuruti kabeh angen-angenmu..

            D#
opo opo kok aku..
D#m              Dm
 kabeh mung tibakke neng aku..
Gm         Cm
 senajan dalan ra alus..
     F                  Bb
sing penting aku wani terus..

[Music:]
Gm  Dm  D# Bb
Cm  Gm  F  D# F  Bb

[Verse II:]
              D#
aku ra pengen kowe sedih yank..
  D#m                Dm
soyo suwe kudune.. soyo sayang..
  Gm                   Cm
hubungan ojo di gawe pelik..
   F                     Bb
percoyo aku ra ketan sak itik..

[Reff :]
            D#
siji sijine kowe..
D#m              Dm
 sumpah ra ono liyane..
Gm           Cm
 ambruk cagakku..
             D#         F
nuruti kabeh angen-angenmu..

            D#
opo opo kok aku..
D#m              Dm
 kabeh mung tibakke neng aku..
Gm         Cm
 senajan dalan ra alus..
     F                  Bb
sing penting aku wani terus..

[Ending:]
         Gm       Dm
sugeng dalu widodari..
      D#           Bb
ojo nangis tibo mburi..
       Gm          Dm
kartoyono medot janji..
         D#          F     Bb
rungokno aku sing nduwe.. ati..

         Gm       Dm
sugeng dalu widodari..
      D#           Bb
ojo nangis tibo mburi..
       Gm          Dm
kartoyono medot janji..
         D#          F     Bb
rungokno aku sing nduwe.. ati..
         D#          F     Bb
rungokno aku sing nduwe.. ati..