Chord Gitar & Lirik: Eny Sagita – Ngamen 5

[Intro :] 
Am  F  G  Am
Am  F  G  Am
F  Am  F  Am
Am  F  Am

[Verse I:]
      Am                         Dm
Tak sawang sawang Kowe Ganteng tenan
    G                C
Rasane aku pengen Kenalan
  F            Dm
Kenalan ning Lesehan
         E                    Am
Wonge ganteng nganggo Klambi Abang

          Am             Dm
Yen ra kleru Aku tau ketemu
    G                     C
Naliko kowe barengro kancamu
         F              Dm
Mlaku mlaku karo guya guyu
      E                     Am
Ombenane es jus melon karo susu

   Am                  Dm
Saiki Aku nembe Ngrasakno
     G                   C
Pacaran karo Wong Kertosono
     F              Dm
Gantenge..koyok arjuno
     E                    Am
Esemane koyok raden Gatotkoco

     Am                  Dm
Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan
         G                    C
Nanging Aku isih nduwe Roso sopan
      F                      Dm
Senadyan kupingku kebak tindikan
         E             Am
Nanging Aku..Calon jutawan

       Am           Dm
Cah ganteng ojo Sumelang
      G                           C
Melu aku tak jak Ngamen neng Prapatan
       F              Dm
Njalok HP mesti Keturutan
         E                        Am
Angger gelem ora mangan sangang Wulan

[Music:]
Am  Dm  F  E  Am
F  Am  F  Am
Am  F  Am

[Verse II:]
      Am                         Dm
Tak sawang sawang Kowe Ganteng tenan
    G                C
Rasane aku pengen Kenalan
  F            Dm
Kenalan ning Lesehan
         E                    Am
Wonge ganteng nganggo Klambi Abang

          Am             Dm
Yen ra kleru Aku tau ketemu
    G                     C
Naliko kowe barengro kancamu
         F              Dm
Mlaku mlaku karo guya guyu
      E                     Am
Ombenane es jus melon karo susu

   Am                  Dm
Saiki Aku nembe Ngrasakno
     G                   C
Pacaran karo Wong Kertosono
     F              Dm
Gantenge..koyok arjuno
     E                    Am
Esemane koyok raden Gatotkoco

     Am                  Dm
Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan
         G                    C
Nanging Aku isih nduwe Roso sopan
      F                      Dm
Senadyan kupingku kebak tindikan
         E             Am
Nanging Aku..Calon jutawan

       Am           Dm
Cah ganteng ojo Sumelang
      G                           C
Melu aku tak jak Ngamen neng Prapatan
       F              Dm
Njalok HP mesti Keturutan
         E                        Am
Angger gelem ora mangan sangang Wulan