Bagas Putra feat Tika Meylani – Sepurane (Pilihane Wong Tuo)


[Intro:]
Am  A  Dm  Bb  C

[Verse I:]
F
aku wis lilo..
F7                   Bb
yen kudu ngene kahanane..
                Gm
roso sing tak gowo..
                  C
tresno sing tak jogo..
              F         C
ra oleh restu wong tuwo..

F
duh kangmas aku..
                       Bb
wis ngomongke kekarepanku..
              Gm
ning kepiye maneh..
             C
bapak lan ibuku..
              F
ra maringi restu..

    Bb
opo sing tak roso..
     F
podo sing tok roso..
    Bb
aku uwis lilo..
             C
ngikhlasne kowe.. lungo..

[Reff:]
     F                 D
pangapuranen aku.. kangmas..
    Bb
aku raiso njogo
         C
tresnamu ning njero dodo..
  Am           Dm
masio rung.. lali..
            Gm
marang kowe wingi
               C
sing tau nggemateni..

    F                D
sepurane dek aku.. lungo..
        Bb
ngikhlasne kowe nyanding..
          C
karo wong liyo
  Am           Dm
mugio kowe bahagio..
       Gm                C
karo dee.. sing dadi pilihane..
        F  Bb C  F
wong tuwo..

F
ben tak gowone
                          Bb
kabeh kenangan sing tok gawe..
                Gm
sing tak jogo suwe..
                 Bb
sing tak perjuangke..
        C
ora tak lalekke..

[Reff:]
     F                 D
pangapuranen aku.. kangmas..
    Bb
aku raiso njogo
         C
tresnamu ning njero dodo..
  Am           Dm
masio rung.. lali..
            Bb
marang kowe wingi
               C
sing tau nggemateni..

    F                D
sepurane dek aku.. lungo..
        Bb
ngikhlasne kowe nyanding..
          C
karo wong liyo
  Am           Dm
mugio kowe bahagio..
       Bb                C
karo dee.. sing dadi pilihane..
        F
wong tuwomu..

  Bb          C
nasibku ngerteni..
    F          Dm
senadyan loro ati..
Bb                  C       D
tresno raiso dadi siji.. wooo..

[Reff:]
     G                 E
pangapuranen aku.. kangmas..
    C
aku raiso njogo
         D
tresnamu ning njero dodo..
  Bm           Em
masio rung.. lali..
            C
marang kowe wingi
               D
sing tau nggemateni..

    G         B      Em
sepurane dek aku.. lungo..
        C
ngikhlasne kowe nyanding..
          D
karo wong liyo
  B            Em
mugio kowe bahagio..
       C                 D
karo dee.. sing dadi pilihane..
       Am                D
karo dee.. sing dadi pilihane..
         C  Cm    D        G
wong tuwomu..  ngapuranen aku..