Corazon – WES BUBAR



[Intro:]
G  D  Em  Bm
C  G  Am  D

[Verse I:]
      G           D
tresnoku kanggo kowe..
  Em        Bm
tenan perjuangane..
    C       G
sak kuat-kuate..
       Am      D
koyo raono kurange..

  G        D        Em  Bm
nanging.. opo masalahe..
         C                   D
kowe ninggal aku sakpenake dewe..

[Reff:]
 G       D          Em   Bm
ambyar.. angen iki ambyar..
    Em                 Bm
tresnoku.. saiki wes bubar..
  C                 G
loro.. ati pancen loro..
  Am               D
rasane.. ra kiro-kiro..

[Intro:]
G  D  Em Bm
C  G  Am  D

[Verse II:]
        C
ben iso nyenengke kowe
        D
tak lakoni opo wae
             Bm
nanging kowe ra ngrumangsani
           Em
kabeh sing wes tak labuhi
          C
kowe tego blenjani..
(kowe tego blenjani..)
         D        G
nggawe gelo.. ati iki..

      C             D
tak cukupke tekan semene..
    Bm          Em
cerito tresnoku ro kowe
        C
panyuwunku ati iki
        D
mugo Gusti sing nguatke..

[Reff:]
G       D          Em   Bm 
ambyar.. angen iki ambyar..
   Em                 Bm
tresnoku.. saiki wes bubar..
  C                 G
loro.. ati pancen loro..
   Am               D
rasane.. ra kiro-kiro..

  C                 G
loro.. ati pancen loro..
  Am               D
rasane.. ra kiro-kiro..
     G
hu..uuu..