Chord Gitar & Lirik: Cici Ranita – Langit Bumi Nyakseni



[Verse I:]
   D                   G
sakja..ne kowe nyang endi..
      Em                    A
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    F#m                 B
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    G                        A
jarene bakal ngancani sampek mati..

[Intro:]
D  G  Em  A
F#m  B  G  A

[Verse II:]
 D                     G
uwis.. pirang pirang sasi..
     Em                      A
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     F#m                  B
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   G                    A       
otomatis aku tansah ngenteni..

[Reff:]
         D                     G
panyuwunku mung siji pingin ketemu..
       A                 D
aku rindu dekik esem guyumu..
    Bm
senadyan sak klerepan..
       Em
keneng tak gawe tombo..
     G                    A
roso kangenku marang sliramu..

       D                  G
pengarepanku jodo karo sliramu..
        A                  D
mugo Gusti ngabulno dungo iki..
    Bm
aku tansah ngenteni..
     Em
isuk sore awan bengi..
       G         -A         D
langit bumi nyakseni tresno iki..
[Musik:]
D  G  Em  A
F#m  B  G  A
D  G  Em  A
F#m  B  G  -A  D

[Verse I:]
   D                   G
sakja..ne kowe nyang endi..
      Em                    A
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    F#m                 B
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    G                        A
jarene bakal ngancani sampek mati..

[Verse II:]
 D                     G
uwis.. pirang pirang sasi..
     Em                      A
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     F#m                  B
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   G                    A
otomatis aku tansah ngenteni..

[Reff:]
        D                     G
panyuwunku mung siji pingin ketemu..
       A                 D
aku rindu dekik esem guyumu..
     Bm
senadyan sak klerepan..
       Em
keneng tak gawe tombo..
     G                    A
roso kangenku marang sliramu..

       D                  G
pengarepanku jodo karo sliramu..
        A                  D
mugo Gusti ngabulno dungo iki..
    Bm
aku tansah ngenteni..
     Em
isuk sore awan bengi..
       G         -A         D
langit bumi nyakseni tresno iki..

        D                     G
panyuwunku mung siji pingin ketemu..
       A                 D
aku rindu dekik esem guyumu..
    Bm
senadyan sak klerepan..
       Em
keneng tak gawe tombo..
     G                    A
roso kangenku marang sliramu..

       D                  G
pengarepanku jodo karo sliramu..
        A                  D
mugo Gusti ngabulno dungo iki..
    Bm
aku tansah ngenteni..
     Em
isuk sore awan bengi..
       G         -A         D
langit bumi nyakseni tresno iki..

[Verse I:]
   D                   G
sakja..ne kowe nyang endi..
      Em                    A
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    F#m                 B
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    G                        A
jarene bakal ngancani sampek mati..

[Verse II:]
 D                     G
uwis.. pirang pirang sasi..
     Em                      A
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     F#m                  B
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   G                    A
otomatis aku tansah ngenteni..

[Outro:]
D  G  Em A
F#m  B  G  -A  D