LOSSKITA – Ego



[Intro:]
F#

[Verse I:]
     F#                A#m
pangapuranen aku tulus ojo kepekso
      B               C#       F#  C#
mbendino.. mung golek kesalahanmu..

    F#
aku cen klera kleru..
         A#m
nresnani sliramu..
        B
aku tak sing ngalah..
 C#         F#
aku ngaku salah..

[Verse II:]
B       C#        F#
bar nesunan ojo bubar..
G#m      A#       D#
opo kowe ra eman-eman..
B      C#       A#m   D#m
nibo tangi kabeh dilakoni..
 G#m                       C#
aku sadar luwih milih bertahan..

[Reff:]
F#                    B
sorry aku mung mikir egoku..
C#                   A#m       D#
ora nggatekke kabeh perjuanganmu..
  G#m               C#
sayang.. (sayange sopo..)
                 F#
tak akoni aku kleru..

                    B
aku ngerti kowe wes kecewa..
C#                  A#m    D#
bertahan dengan cara dewasa..
                   G#m
ora kondo yen kowe keloro loro..
C#               F#
masalah ben ora dowo..

B        C#            A#m   D#m
kudu iso tok pertimbangkan tenan..
 G#m            C#       F#
ojo waton.. nggawe keputusan..
B        C#            A#m   D#m
kudu iso tok pertimbangkan tenan..
 G#m          C#       F#
ojo waton nggawe keputusan..

[Intro:]
B  C#  A#m  D#m
G#m  C#  F#
B    C#  -D#m  -Fm  A#m  -Dm  D#

[Verse II:]
B       C#        F#
bar nesunan ojo bubar..
G#m      A#       D#
opo kowe ra eman-eman..
B      C#          A#m   D#m
nibo tangi kabeh dilakoni..
 G#m                      C#
aku sadar luwih milih bertahan..

[Intro:]
C#    D#m  -Fm  -F#  -G#m  -C#  -F#

[Reff:]
                     B
sorry aku mung mikir egoku..
C#                   A#m       D#
ora nggatekke kabeh perjuanganmu..
  G#m               C#
sayang.. (sayange sopo..)
                 F#
tak akoni aku kleru..

                    B
aku ngerti kowe wes kecewa..
C#                  A#m    D#
bertahan dengan cara dewasa..
                   G#m
ora kondo yen kowe keloro loro..
C#               F#
masalah ben ora dowo.. hoo..

                     B
sorry aku mung mikir egoku..
C#                   A#m       D#
ora nggatekke kabeh perjuanganmu..
  G#m               C#
sayang.. (sayange sopo..)
                 F#
tak akoni aku kleru..

                    B
aku ngerti kowe wes kecewa..
C#                  A#m    D#
bertahan dengan cara dewasa..
                   G#m
ora kondo yen kowe keloro loro..
C#                      G#m
 masalah ben.. (masalah ben..)
        C#     F#
masalah ben ora dowo..

[Outro:]
F#   B   C#   D#m  -Fm  -F#   F#
                          jos..