Chord Gitar & Lirik: Nella Kharisma – Prei Sayang



[Intro:]
B  F#  G#m  D#m  E  B  F#

      B            F#
wes suwe anggonmu ilang
           G#m         D#m
bareng ketemu wes mantenan
      E                B
tak lilo nadyan gelo nemen
       F#
jane kowe kecantol sinten

       B           F#
yo wes ra tak gandoli
       G#m              D#m
yen pancen mbok tilap rabi
        E              B
tiwas kesel mbok semayani
      F#
mergo ning kene
                  B
aku akeh sing ngantri

[Intro:]
G#m  E  B  F#
G#m  E  B  F#
G#m  E  B  F#
G#m  E  B  F#  B

[Reff:]
      B            F#
wes suwe anggonmu ilang
           G#m         D#m
bareng ketemu wes mantenan
      E                B
tak lilo nadyan gelo nemen
       F#
jane kowe kecantol sinten

       B           F#
yo wes ra tak gandoli
       G#m              D#m
yen pancen mbok tilap rabi
        E              B
tiwas kesel mbok semayani
      F#
mergo ning kene
                  B
aku akeh sing ngantri

[Intro:]
G#m  E  B  F#
G#m  E  B  F#
G#m  E  B  F#
G#m  E  B  F#  B

[Verse I:]
    B         F#
suwene lehmu ilang
         G#m             D#m
bareng ketok wes dadi manten
       E         B
janji mbok rabi aku
               F#
jebul mbok prekne prei sayang

       B          F#
yo wes pancen mekaten
         G#m             D#m
tak lilakne kowe dadi manten
     E                     B
ora eling mbiyen ngomong sayang
     F#               B
saikine cintaku kau buang..

    G#m                 F#
tresnoku sing gede mbok campakke
          B              E
tiwas tak enteni, kowe rabi ro liyane
   G#m                     F#
mending kowe tak lalikne wae
        B         F#            D#m
amergo aku karo kowe wes prei sayang..

[Reff:]
      B            F#
wes suwe anggonmu ilang
           G#m         D#m
bareng ketemu wes mantenan
      E                B
tak lilo nadyan gelo nemen
       F#
jane kowe kecantol sinten

       B           F#
yo wes ra tak gandoli
       G#m              D#m
yen pancen mbok tilap rabi
        E              B
tiwas kesel mbok semayani
      F#
mergo ning kene
                  B
aku akeh sing ngantri

      B            F#
wes suwe anggonmu ilang
           G#m         D#m
bareng ketemu wes mantenan
      E                B
tak lilo nadyan gelo nemen
       F#
jane kowe kecantol sinten

       B           F#
yo wes ra tak gandoli
       G#m              D#m
yen pancen mbok tilap rabi
        E              B
tiwas kesel mbok semayani
      F#
mergo ning kene
                  B
aku akeh sing ngantri

[Outro:]
G#m  E  B  F#
G#m  E  B  F#
G#m  E  B  F#
G#m  E  B  F#  B