Chord Gitar & Lirik: Nella Kharisma – Kalah Cepet



[Intro:]
D

[Reff:]
  D                  A
sepet ning pinggir embong
       Bm          F#m
kalah cepet disaut uwong..
  G               D
telat ngomong tresno
          G              A
cintamu digondhol wong liyo..

  D          A
nelongso rasane
             Bm             F#m
sing tak tresno ono sing nduwe..
   G                D
nyapo tresno tak pendhem
          G            A      D
yen wis getun sambat kalih sinten..

[Musik:]
D  A  Bm  F#m
G  D  G  A
D  A  Bm F#m
G  D  G  A  D

[Verse I:]
   D
abote nyonggo tresno
          Bm
mung disimpen ning njero dodo
           G            D
ungkap tresno rasane bimbang
         A
amung bantal tak sayang sayang..

     D
suwi yen tresno kowe
          Bm
jebul wis ono sing nduwe
       G           D
ora ngiro lan terbayang
        A             D
kalah cepet tresnomu ilang..

Bm
tresno tak terbalas rasane loro
A
mergo sing tak tresno milih wong liyo
G
tiwas kowe tak gowo ngimpi
                     F#
mergo kependem ning ati
                           F#
nganti bantal tak sayang sayang
                          F#   A F#
jebul tresnomu digondhol ilang..

[Reff:]
  D                  A
sepet ning pinggir embong
        Bm          F#m
kalah cepet disaut uwong..
  G               D
telat ngomong tresno
          G              A
cintamu digondhol wong liyo..

  D          A
nelongso rasane
             Bm             F#m
sing tak tresno ono sing nduwe..
   G                D
nyapo tresno tak pendhem
          G            A      D
yen wis getun sambat kalih sinten..

[Musik:]
D  A  Bm  F#m
G  D  G  A
D  A  Bm  F#m
G  D  G  A  D

[Verse I:]
   D
abote nyonggo tresno
          Bm
mung disimpen ning njero dodo
           G            D
ungkap tresno rasane bimbang
         A
amung bantal tak sayang sayang..

     D
suwi yen tresno kowe
          Bm
jebul wis ono sing nduwe
       G           D
ora ngiro lan terbayang
        A             D
kalah cepet tresnomu ilang..

Bm
tresno tak terbalas rasane loro
A
mergo sing tak tresno milih wong liyo
G
tiwas kowe tak gowo ngimpi
                     F#
mergo kependem ning ati
                           F#
nganti bantal tak sayang sayang
                          F#   A F#
jebul tresnomu digondhol ilang..

[Reff:]
  D                  A
sepet ning pinggir embong
        Bm          F#m
kalah cepet disaut uwong..
  G               D
telat ngomong tresno
          G              A
cintamu digondhol wong liyo..

  D          A
nelongso rasane
             Bm             F#m
sing tak tresno ono sing nduwe..
   G                D
nyapo tresno tak pendhem
          G            A      D
yen wis getun sambat kalih sinten..

  D                  A
sepet ning pinggir embong
        Bm          F#m
kalah cepet disaut uwong..
  G               D
telat ngomong tresno
          G              A
cintamu digondhol wong liyo..

  D          A
nelongso rasane
             Bm             F#m
sing tak tresno ono sing nduwe..
   G                D
nyapo tresno tak pendhem
          G            A      D
yen wis getun sambat kalih sinten..