Chord Gitar Kakean Harapan – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
Am  F

Reff :
      Am                F
  opo kurang anggonku sayang
        G               C
  tresnomu saikine mblendrang
      F               Dm
  aku mung terimo harapan
           E
  yen ra gelem rabi
                    Am
  yo wes monggo salaman..

        Am                   F
  tiwas ngenteni janjimu ngambang
        G              C
  amung sek kakean harapan
        F                Dm
  tak golek sek ndang mantenan
             E           
  kowe tak undang
             Am
  iso melu jagongan..

Int.
Am  F  G  Am

Am                 G
 iki tresno saktenane
                  Am
uwes tak gawe tenanan
             Am                G
mergo tresno iki udu amung bajakan
                F
amung didol obralan
                    G
lan tresno pindah rono
                E
rene koyo kos-kosan..

Am              G
..nanging kahanane
                  Am
janjimu amung ngambang
Am                   G
kesel anggonku ngenteni
                     F
janji yen bakal mantenan
                        G
mending ngenteni bis timbang
             E
ngenteni harapan..

      Am        G        Am
ngenteni kowe kakean harapan
Am   G      F                    E
    yo wes mending saiki dada sayang

Reff :
      Am                F
  opo kurang anggonku sayang
        G               C
  tresnomu saikine mblendrang
      F               Dm
  aku mung terimo harapan
           E
  yen ra gelem rabi
                    Am
  yo wes monggo salaman..

        Am                   F
  tiwas ngenteni janjimu ngambang
        G              C
  amung sek kakean harapan
        F                Dm
  tak golek sek ndang mantenan
             E              
  kowe tak undang
             Am
  iso melu jagongan..

Musik :
Am  F  G  Am

Am                 G
 iki tresno saktenane
                  Am
uwes tak gawe tenanan
             Am                G
mergo tresno iki udu amung bajakan
                F
amung didol obralan
                    G
lan tresno pindah rono
                E
rene koyo kos-kosan..

Am              G
..nanging kahanane
                  Am
janjimu amung ngambang
Am                   G
kesel anggonku ngenteni
                     F
janji yen bakal mantenan
                        G
mending ngenteni bis timbang
             E
ngenteni harapan..

      Am        G        Am
ngenteni kowe kakean harapan
Am  G      F                    E
    yo wes mending saiki dada sayang

Reff :
      Am                F
  opo kurang anggonku sayang
        G               C
  tresnomu saikine mblendrang
      F               Dm
  aku mung terimo harapan
           E
  yen ra gelem rabi
                    Am
  yo wes monggo salaman..

        Am                   F
  tiwas ngenteni janjimu ngambang
        G              C
  amung sek kakean harapan
        F                Dm
  tak golek sek ndang mantenan
             E              
  kowe tak undang
             Am
  iso melu jagongan..

Outro :
Am


By: TeknoBgt.com